Höst..

Ja, som jag skrev igår så är jag väl sådär halvt glad inför julen...men det är ju mest pga. kylan...hatar kyla, blåa händer, ingen känsel i fötter och sånt.
Men såhär är det kom jag på..sommaren är skön, vintern är mysig, våren är glädjefull och hösten är FIN!!!
Stressandes på min cykel idag påväg till läkaren så kunde jag inte låta bli att stanna och fota i parken. Blev helt..ja, helt glad när jag såg alla färger...nu är det typ mer fint än någonsin!!! Hösten är helt enkelt fin!!!






Nu hade jag tänkt vila en stund...fick annan medicin hos läkaren idag...min penicillin funka tydligen inte...har halsfluss igen...ja, och blodtrycket..hmm...fel på det med..Men varför va som alla andra?..Haha!!! Så vila nu...SKA spela match idag =) Spännande...och kul efteråt...Kaptensgården tjejer!!!

Och Jessika...du e grym!!! (du vet vad jag syftar på så ta åt dig)

Ha det bra alla!



Fast det e klart...sommaren kan också va väldigt fin =)

Torsdag 30/10-08

Julen närmar sig...
Ja, det känns nu när det är iskallt ute och gräset blir sådär glittrigt utav frost...Hatar kylan!!! Eller..klart det är fint och mysigt med snö men här nere blir det ju inte så mycket utav det...kanske någon dag men sen bara slask, slask, slask ända in i april, typ...
Hade velat resa..någon som vill följa med? =)
fast det e klart...julpynt, värmeljus, tjocka filtar, eld ibrasan...ja, det är ju faktiskt riktigt mysigt ändå!



Tagen förra julen



I måndags så passa jag Jessikas & Ripans hundar...Lotus och Flex. Lotus träffar jag ju ofta men att se Flex igen va hur kul som helst (såg han sist då han va liten) Flex är en Whippet (om det nu stavas så) och är sååå söt. Jag vet inte va det e med honom men något visst är det! Vill haaa! =) haha...eller så får jag hoppas jag får passa honom fler gånger. Jag blev bjuden på tacos i måndagskväll dessutom vilket va gott,gott! MASSA såser och ja, jag krängde sådär som jag kan när det är riktigt,riktigt gott och jag e hungrig! haha...

I tisdags så åkte jag och sola precis vid Janina. Efteråt så träffades jag, Janina och Lollo. Vi va en stund hos Janina och åkte därefter till stan för att fika (och leta shorts tll mig) Vi fika på EspressoHouse...en stor ChaiLatte och en stooor muffins =) och före vi åkte hemmåt så blev det falafel också! Träning på kvällen och det va kul såklart =)

Igår blev det en riktig slappdag, verkligen slappdag! Jag, Kulle, Oskar och Stolle (någon gång) spela "guitar hero" typ heeela dagen...ÄLSKAR det spelet!! haha...klarade t.om. TVÅ låtar på svårighetsgraden "hard"...Jättestolt blev jag! haha.. På kvällen hälsa jag på Jessika några timmar!

Ja, idag så blir det träning ikväll... Funderar på att sola idag också (sola bara kort tid sist)...solning är toppen för mitt ansikte! Skönt! =) Hoppas på att snart få träffa Kussen o Jecka saknar kanske hinner en stund idag? =) Får se...

Imorgon så är det match som gäller...spännande... Blir nog det tuffast motståndet hittills dock..men..men vi ska kämpa!!! Det är bestämd vi i laget också ska ut efter matchen...snälla, snälla tjejer...följ med! Hade varit hur kul som helst!

Ha det bra!



Måndag 27/10-08

I lördags va det fest hos Emma.. Säger bara att den va rooolig och tänkte visa lite bilder därifrån. Tyvärr hade jag dock inte mycket bilder vilket jag blev lite besviken på dagen efter men ska nog försöka tigga till mig lite foto från någon annan..hehe...



Jag börjar med att lägga upp denna bild...inte särskilt seriös men jag hade ju KLÄNNING! =) och vinkeln är typ skum för har koorta ben..haha




Jag hade som sagt inte så många bilder och de jag hade va faktiskt mest på mig o Emily?? =D




...så därför kommer här en till...




Det va hur mycket folk som helst där,
kände inte så många men ett par bandytjejer va där =) vilket va kuul.... (Hanna, jag o Elli)





och det va jättekul du kom Hanna!!! Och tuuusen tack för hjälpen med "nyckel-letandet"





Ja..det va helt enkelt en rolig kväll med massa trevligt folk... Det va lite extra trevlig när Kussen & Jecka också va där...för ja, hysteriskratt fick jag många gånger tillsammans med Kussen ♥ Aldrig,aldrig,aldrig vi kan träffas utan dessa skratt!!..haha..Kvällen blev mycket,mycket sen så några sov över hos Emma och dagen efter va vi alla ganska sega... Snällaste Kulle åkte och köpte mat på BK till alla...detta kunde inte passa mer perfekt efter städningen i huset....Tack!!!
Och tack Emma för en rolig kväll!!!



 




På tjejmiddagen före festen ("lånade" bilderna av Emma =) )


När?...snart...hoppas...

Det är du som ger mig kraft...
...och så är du inte här
Denna saknad har jag aldrig haft...
...och det i hela själen tär


Denna känsla är som sagt något nytt för mig...
...och jag nästan, ja nästan lider
Jag tänker nästan hela tiden nu på dig...
...och det verkligen i hela mig svider


Men mitt hopp får inte försvinna...
...för det är ändå det som håller mig stark
Vi ska klara detta, ja vi ska vinna...
...ska bara skapa min plattform där jag går på min egen mark...






(Försökte rita av fotot på oss..du är så liten här...10 dagar)

Onsdag 23/10-08

Vill först och främst gratta Emma som fyller 21 idag! =) (http://emmabjuvenhed.devote.se/)

Snart ska jag till stan för att träffa Kussen & Jecka. Ska bli mysigt...vet vi knappt träffas längre, ska bättra mig! Ärlan! ha..ha..Jag och Kussen ska följa med Jecka när hon jobbar, alltså vi ska till några köpcentra..hmm..vilka va det nu Kussen? Haha...disträ?

Ni betyder massa..glöm aldrig det!!!
Nä, nu måste jag skynda mig..redan missat den buss jag skulle ta, får inte missa nästa med =D oj, vilket jag nog gjorde såg jag nu...förlåt Kussen o Jecka!

Ha det bra allihopa!


Saknar...










Några fler är ni men hade inga bilder på er =)

Måndag 20/10-08

                                           Ja nu har det gått sådär långtid igen sen jag skrev sist =) men..men..

I tisdags så åkte jag hem till Janina efter jag varit hos Kussen o Jecka. Hos Janina så spela vi "guitar hero" tillsammans med Louise vilket, självklart, va kul då jag typ älskar det spelet! =) Sen fick vi ett ryck att gå till konsum och köpa natchos, lite olika dip-såser och värma detta i ugnen med ost på och sen bara kränga. GOTT! På kvällen blev det träning som gick bra, förutom att min hals o mitt huvud värkte gaaanska mycket efter det...någon förkylning jag dragit på mig trots jag nyss blivit av med den förra...aja...

På onsdagen vaknade jag dock helt typ febrig o värk i halsen som aldrig förr så det blev en "slappdag" med lite "sympati-gnäll" och tv-tittande..haha... Fast kom iväg en stund på kvällen..jag o Louise köpte glass vilket va perfekt för min ömma hals =D och fixa lite saker på kvällen! Tack för hjälpen!! (ni vet vem jag menar)

Så ja...efter många gnäll och faktiskt lite bättre i hals o sånt så gick jag iallafall till doktorn i torsdags..halsfluss va dé ja =( aja...fick penicillin så det skulle gå över. Så INGET gnäll från mig mer..haha...Jag gick inom jobb och hälsa på en stund. Jättekul att träffa arbetskamraterna (dock inte så många där idag) och Anna B hade fått stooor mage =) Hoppas på en liten Charlie? (kanske) där inne. Eller kanske en flicka till Anna? Spännande som in i!!!
På kvällen tränade jag...jag vet, inte så smart..men ville ju INTE missa matchen på fredag och träningen gick faktiskt bra!

""fick dock en "överraskning" från brevbäraren idag som chocka, berörde men framförallt och ärligt talat faktiskt betydde lite""



Jag hade gröna linser i onsdags..vad tycks? =)


I fredags så körde Janina mig till mötet och väntade på mig i 1,5h. TACK JANINA! Hon skaffa sig en vän under tiden..haha...en man på typ 80+ som pratade, pratade o pratade...samma saker om och om igen...haha! Efteråt så åkte vi och fika på EspressoHouse, vars en muffins och en ChaiLatte..gottgott! Senare så bar det av till Tångvalla där vi skulle spela match. Möta Gårdarike! Ja, detta gick väl inte riktigt som vi tänkt oss..vad hände tjejer? Nerverna? Tror det iallafall o hoppas det med! Bättre lycka nästa gång...visst?
På kvällen så titta jag, Emma, Kulle, Stolle o Molly på film =) då bestämde jag o Emma att vi skulle ut på lördag. Hon, jag, Janina o kussen min =)


Underbaraste laget!!!


Så ja, idag så skulle vi ut. Tog en busstur till Höllviken för att inhandla lite från systemet inför kvällen. Tog bussen vid 20.00 och Janina och Emma hoppa på samma buss. Vi åkte hem till deras kusin Emil som hade förfest. tack Emil för vi fick komma! Där va ett gäng killar som jag minns typ alla hette Robin? haha...nä, men många. Vi spela kort och prata och hade det allmänt trevligt. Tog sen taxi till Möllan där vi satt en stund. Min älskade kusin kom dit! Blev så glad då hin under kvällen tveka om hon skulle komma eller ej. Jag fick en JÄTTEFIN present av henne! Min kusin är helt underbart snäll! Och känner mig dessutom bra då det va en t-shirt jag tittat på redan, fast hon inte visste det så köpte hon den =) En tiger på...hon känner mig och vet att det är älvor eller
tigrar som gäller =)



Efter vi varit på möllan så åkte vi till Slagthuset, första gången för mig och jag föll DIREKT! Mysigt, stort, trevligt folk...ja, dit vill jag igen =)
Tyvärr missa vi sista bussen för vi leta efter folk. Var blev ni av????
Men underbart snälla Kulle lät oss stanna hos honom till morgonbussen...ja, att vi sen missa den med är en annan sak! haha..ja, va hemma typ 10.00 och sov gott hela dagen.












   




Idag har jag inte gjort något speciellt..eller jo, träffa kussen min i stan och vi gick och byta en klänning hon köpt som va JÄTTEFIN! Jag blev helt sugen på att köpa klänning...JAG! haha...inte likt mig...men jo, jag har t.om. redan sett en jag nog ska titta på igen =)


Ha det bra allihopa!

Molli









Längtan efter dig har alltid funnits där...
...så lyckan när du kom går inte att beskriva
Från första början blev jag inget annat än kär...
...och för en stund så gick hela "problemmuren" att riva

Jag såg bara frid och lycka men blev egentligen blind...
...jag trodde detta kunde bli som en ny början
Men problemen kom tillbaka dom kom som en plötslig vind...
...och innan jag visste av det va jag ännu en gång nere i sörjan

Jag tror det va mitt hopp om en ny start...
...som gjorde att vi kom varann så nära
Men när pressen kom som en enda fart...
...fick jag ta avstånd för jag inte mer orkade bära

Tro aldrig att mitt val att pausa beror på dig...
...för det är faktiskt du som ger mig hopp och kraft
Så hoppas du någon gång förlåter och förstår mig...
...för min önskan är att vi kan skapa något jag alltid önskat jag haft

Ett starkt band till en som står en nära...
...och en som man vet man kan ha kontakt med hela livet
Någon man tillsammans allt han bära...
...därför mitt beslut nu varit så svårt att det har i mitt hjärta blivit rivet

Jag hoppas vi någon gång tar igen den tiden vi nu hoppat över...
...för jag lovar jag alltid kommer för dig finnas
Och du ska veta att dt är tanken på dig som gör att smärtan ibland söver...
...för du gör mig stark och hoppas dig detsamma när du mig minnas

Jag lovar vi någon gång ska skapa något stort...
...ett starkt band som ingen kan komma mellan
Jag hoppas tiden till då vi träffas igen går fort...
...men jag lovar det skär i mig att vi nu träffas så sällan

Att inte veta när vi träffas nästa gång...
...det gör mig ledsen och jag känner stort obehag
Men hoppas inte den väntan blir så lång
...för min älskade Molli jag tänker på dig varje dag...



  
 

 

Måndag 13/10-08

Tänkte smått uppdatera litegran nu eftersom jag inte skrivit sen onsdags =)
I tordags hade en viss person namnsdag (andra namn) som jag är osäker på att jag får lov att nämna här då hon helt inte brukar vilja nämna det...haha..
Vi hade träning på kvällen..vilket gick betydligt bättre än tisdagsträningen då typ alla va ganska okoncentrerade och knappt tog saker på allvar (jag va lätt en utav dom)...Men i torsdags gick det bra! =)

I fredags så åkte jag till stan med Louise och mitt i "klädletandet" kom Louise med idén att vi skulle gå ut på kvällen...och så blev det ja =) så vi åt i stan, åkte hem och gjorde vid oss och åkte iväg in till stan igen. Petra ringde dessutom under kvällen och vi bestämde hon också skulle med vilket va TOPPEN då vi inte träffats på hur länge som helst.
Kvällen va rolig och sällskapet ännu bättre ;-) Blev en väldigt, väldigt sen kväll iallafall..hehe..

På lördagen så va det planerat att jag skulle till stan med Petra o henns underbart söta o roliga son Benjamin =) och trots fredagen blev så sen så åkte vi in...vi gick mest omkring och titta på folk, åt och Benne fick "klättra av sig" på typ alla staket, stenar...ja, allt som gick att klättra på...
Benjamin är verkligen en rolig kille...han är dessutom lite smått  "trotsig" just nu då vad Petra än säger till honom så sätter han armarna i kors och rabblar upp en massa saker som man hör tydligt kommit från Petras mun från början..som t.ex. "Du får EN chans till, Knip munnen nu" osv..haha..jättekul!
En konversation jag och han hade när vi satt och vänta medans Petra beställde mat va:

Jag: "Så du vill bli polis när du blir stor Benne? Det vill kanske jag också"
Benne: "Flickor kan inte va poliser!"
Jag: "Jo, det kan dom..jag har sett en flickpolis en gång"
Benne: "Jag har sett EN POLISBIL en gång!"


haha...ja, allt skulle trotsas emot..Jätterolig kille =)

Igår så följde jag med Janina och Louise till Oxie för att titta på A-lagets bortamatch...spännande match.. Inte målmässigt då Näset ledde överlägset men spännande då Oxies lag typ flippa loss och tacklades så mycket att det typ hela tiden hade utvisningar och "high-five"a varann när de blev två utvisade åt gången... Lönt att spela med sån attityd? Nä..så jävla onödigt! Aja...vinst för Näset med 18-5 så det va bra...förtjänade de dessutom efter alla blåmärken! Haha..
På kvällen träffade jag min kusse och vi sola, prata och gick en lååång kaaall promenad...Men gör inge..bara mysigt att få träffa dig kussen!

Ja, det va ett par dagar det..
Nu ska jag närsom åka till stan och träffa kusinen igen...sen gå på möte och därefter förmodligen sova över där.. Längesen så det ska bli mysigt..vi ska fixa mitt hår dessutom ja.


Ha det bra!



Lite bilder från i fredags...


Louise, jag o Petra...haha...viktig diskussion?

                 



Petra o Jag...jag vet BIG HEAD jämfört med Petra =)


Varför?

Att kämpa har jag gjort hela livet...
...efter det jag trodde va självklart att få från er
Jag har kämpat tills mitt hjärta blivit sönderrivet
...och nu ger jag upp, jag orkar helt enkelt inte mer


Jag har tagit många, stora, svåra steg denna tid...
...och det är ni helt medvetna om
Ni borde förstå att det jag är ute efter är endast frid...
...men nu fick jag nog och ett stor svek och ett slags hat kom


Jag tänker ofta att det är orättvist att jag ska va den enda som känner såhär...
...är det bara jag som tycker allt blivit fel?
Men jag inser mer o mer att det finns inte mycket bra att få där...
...så jag måste va självisk nu och sträva efter att bli hel


Fast detta nu i mitt hjärta mer än skär...
...så får min ork inte just nu försvinna
Då ni vet min ork är viktig när...
...jag tog steget då jag måste orka och helst vinna!


Jag får nu hitta ett sätt utan er att finna min glöd...
...fast jag har svårt att veta hur
Men ni fanns inte där när jag va i nöd...
...och mitt i allt känner jag ändå jag haft tur


För det finns människor som faktiskt hjälper men framförallt förstår...
...som jag också vet ni endast klandrar mig för
Men dessa människor, utan svek och kämpande, jag faktiskt når...
...Jag hoppas ni en dag förstår precis som de gör


Att tänka allt är över och slutar såhär blir en för stor sorg...
...så jag kan erkänna att hoppet finns längst bak om att det ska bli bra
Men för att klara det nu bygger jag än en gång en egen borg...
...för så som det är nu är långt ifrån det jag vill ha



                                           

Onsdag 8/10-08

Igår så blev väl fotona Louise tog inte särskilt bra då jag hade lite svårt att ta det seriöst och bara "flamsa" så vi ska göra nytt försök tror jag =) Vi hade inte heller särskilt mycket tid då jag skulle iväg till stan senare och därefter blev det träning. Hennes skoluppgift gick ut på att hon först skulle hitta en bild på någon..sen skulle hon göra typ en liknande bild...ja, gick väl inte så bra...av typ 30 bilder tyckte jag en blev okej...Bakgrunden blev så fin o färgglad...en typisk höstbild ändå =) 
Idag åkte jag till stan och inhandla en ny jacka, en mössa och en halsduk...väldigt glad för det då jag inte haft ny jacka på typ år...Nu ska jag lägga mig.
                                           




                                            


           
Här e bilden Louise tog...dock inte alls en utav dom som hon skulle använda


     
        

 
  
    Här e min nya jacka, halsduk och mössa...haha..prislappen syns på mössan där ja =D


                                                                                   
God natt!

Tisdag 7/10-08

Eftersom jag varit väldigt inaktiv i bloggen så tänke jag börja med att berätta om helgen.
Lördags...hmm..ja, en från början väldigt jobbig dag men som senare blev allt annat än tråkigt. Alltså toppen! =)
Vi hade seriepremiär och åkte till Ystad för att mötas av en väldigt speciell spelplan...liten, liten, liten och med parkettgolv...vilket är mycket speciellt då man inte får riktigt bra fäste under fötterna och bollen studsar som en pingisboll (lite överdrivet dock) Men matchen va rolig...som Sandra o. sa någon gång under matchen "Det är som Bambi på hal is" och ja..så va det verkligen..
Men att ha seriepremiär och möta ett lag som dessutom kallat oss "tunga o långsamma" så va en vinst med 20-1 perfekt som helt!
Att jag själv dessutom fick in ett mål va jättekul...då jag typ aldrig, aldrig gör mål...
Fast förlåt Jenny för jag råkade nocka dig vid min...hmm..vad ska jag kalla det.. "målgest"? Haha...
Aja..en perfekt match för att få upp humöret till kvällens lagfest.. Fest med herrlaget o styrelsen på scoutgården blev det stress till efter matchen.
Det va god mat och trevlig sällspap...en jätterolg kväll! Får se om jag kan få tag på lite foto därifrån sen eftersom jag hörde "en viss person" lyckades ta typ 450 bilder..haha...Janina..vill ha!!!


På söndagen mådde jag väl sådär som jag förtjäna =) lite smått huvudvärk typ hela dagen med följde med Sandra o Janina när de skulle dömma Palmstaden-Höllviken...spännande match faktiskt!
Molly höll mig sällskap o vi åt korv. risbulle o  sånt där skräp som va extra gott denna dagen =P


Igår åkte jag en sväng till stan för att köpa tre t-shirts jag såg förra veckan, med kussen min, tänkt på dom sen dess och kände nu jag bara vill ha dom! Det va ju älvor på..så de kunde jag INTE motstå! haha..

Snart ska jag träffa Louise för tydligen skulle jag stå "modell" för ett fotoarbete hon har i skolan. SMIDIGT att fråga mig om man har som mål att få ett betyg..haha...inte så jätteglad för att bli fotat.
Aja..får hoppas man får någon bra bild och får se vad hon har för idéer.


                                            Ha de bra!                          

                                                

                         Mina nya, fina älv-tröjor =)


Hur?

Hur kunde allt bli såhär? Har aldrig någonsin velat någon något illa...
Allt jag ville va att få lite stöd, lite hjälp...För mycket begärt?

Vad händer?
Jag skulle "reda upp mitt liv"...detta svek?! Varför? Men nu gör jag det..jag "reder upp mitt liv" och jag börjar med att ta bort det som sårar, sviker och trycker ner mig..Hejdå!

Fredag 3/10-08

Sitter här och väntar på att min kusse ska ringa för vi ska förmodligen åka och sola tillsammans... Alltid kul att få lite färg fast det bästa med solningen är att hmm...diverse "hudproblem" försvinner eller minskar =)
Haft en jobbig huvudvärk sen
jag vakna i morse vilket är retsamt men blir säkert piggare när jag träffar henne! Alltid skratt o roligheter =)
Imorgon är det dessutom seriestart och det ska bli kul. Lääängtar! Speciellt när träningen blev inställd igår
pga. för få spelare så längtar jag ännå mer efter bandyn.
På kvällen blir det dessutom "kick-off" fest med laget plus herrlaget o styrelsen. Ska också bli kul!

Nä..nu ska jag  äta innan jag tar bussen till solningen.


                                                                                   Ha det bra!

                                                                            


Bra text

Texten i denna låt passar SÅ perfekt!! 

Att bara försöka kämpa för att få bekräftat tillbaka de känslor man själv känner...men i nästa sekund känner man ilskan igen...och så skäms man för man känner ilska...
Eller skäms jag inte? Kanske vill jag bara tränga bort ilskan för att kunna överleva?
Men egentligen...varför ska endast en person behöva kämpa?
Att va förvirrad och att inte veta vad som menas men att lära sig hoppas på det lilla som väl är positivt?
Rätt eller fel?
Borde va fel och jag ska någon gång bli stark nog för att kunna visa det!


Fast min kärlek till dig försvinner aldrig någonsin!!!

Men jag ser nu..nu när jag tagit avstånd hur fel det egentligen va...



                                              

?

Hur kan ett stort steg i rätt riktning kännas allt annat än lätt?


Onsdag 1/10-08

Ja...nu efter min dikt o det första inlägget =) tänkte jag nu skriva lite om hur min dag sett ut.
Först och främst vill jag tacka vissa människor och berätta att "hade ni inte funnits hade jag nog inte klarat mig"...låter kanske helt dramatiskt...fast jag tycker knappt man kan överdramatisera sin kärlek till sina närmsta..eller? =)
Än en gång följde min älskade kusse med mig...vilket känns så skönt, tryggt..ja, bra bara. Fast det måste va så drygt för henne att bara sitta där så gör du det och det är du
GULD värd!!! Det betyder massor för mig och ännu bättre är det när vi efteråt kan hitta på saker och skratta som vi lixom bara kan...
Gick en stund på stan och vi åt på det där stället jag inte kan uttala..haha...jag åt t.om. upp typ halva kussens portion. MATVRAK när jag vill =) Efter stan åkte jag en sväng ner till herrarnas träning och därpå hem till Jessika för att stanna över natten...hon jobbade och lilla Lotus ville ju ha sällskap =)


God Natt




                     Kussen, Jag o Jecka i Överlida (längtar dit igen)
                               
                                                                                   
  Fina, fina Lotus som ser ovanligt ståtlig ut här faktiskt ..haha..

Från ängel till älva...


Utav min underbara kusin fick jag inspirationen att, för första gången i mitt liv, försöka skriva en dikt. Denna dikt blev jag ändå ganska nöjd med (för att va den första) och tänkte skriva den här då den egentligen ger en förklaring till mitt "blogg-namn" och min förälskelse i älvor =) Läs om ni orkar!


En ängel med stora vackra vita vingar

... det va allt jag önskade att bli en gång i tiden

Som ängel skulle jag komma bort och skapa nya ringar

... och låta mig bli hel men framförallt få lov att leva i friden


Den tiden då det kändes som allt jag såg var rött

... klarade jag mig genom att inte känna, jag blev iskall

Det fanns till och med stunder då jag tänkte jag lika gärna kunde ha dött

... idag ser jag dessa känslor som ett enda stort misslyckande och fall


Viljan på den tiden att bli en ängel trodde jag skulle skapa en slags styrka

... nu kan jag se tillbaka och se det som en väldigt stor sorg

Men idag vill jag inte längre va en ängel som associeras till död och kyrka

... jag lyckades ju ändå på den tiden bygga upp en stor, stark borg


Jag klarade mig genom en tid då allt jag hade i huvudet va att jag skulle skämmas

... nu orkar jag inte längre ha kvar den känslan den ska bort

Idag har denna tid gjort att det inte finns mycket här i livet som mig kan skrämmas

... jag får ju inte glömma det jag ändå skapade...mitt alldeles egna starka fort


Jag har många människor att tacka men en person har gjort något stort

... genom henne har jag lärt mig det finns fler, vi är inte själva!

Vilket va svårt att tro på henne i början men sen gick allt snabbt, det gick jättefort

... jag tänker idag att det jag egentligen då borde önskat att bli va en fin, vacker älva


Älvor har precis som änglar stora vackra vingar

... dom associeras dock inte till orden kyrka och död

För hör man ordet älva är det något annat som klingar

... och det sista jag nu vill är att endast se min barndom som röd


Förutom dess vingar så är älvor kända för deras personliga kraft

... nu när jag ser tillbaka ser jag att det har jag faktiskt också haft

En kraft att överleva, kunna gå vidare och idag må bra, ser jag som en styrka

... det är därför jag idag har älvan som ett tecken, en symbol, något jag alltid kommer att dyrka

                                  


RSS 2.0