Dessa sötaste...

Idag ska jag hem till Jessika och dessa sötaste:

(gamla och nya bilder)










...och ikväll blir det kanske fotboll (tusen tack Malin) vilket va lääänge sen sist. Ska bli kul!

Ha det bäst allihopa 









2009-07-27 @ 14:26:08 Permalink ♥ KÄRLEK ♥ Kommentarer (1) Trackbacks ()


REA!?!!

Det blev en sväng till stan. Behövde ett nytt bandyblad (då mitt andra gått sönder) Men kräsen som jag är så ville jag så gärna hitta ett exakt likadant. Och det gjorde jag!!! Ett enda fanns kvar och till och med det va på rea. Så glad jag blev! Så nu kan min klubba va precis som vanligt =)
Ja, det verkar ju vara rea nu för tiden året om. Varför inte sänka priserna istället med någon procent? Eller, jo..rea är ganska kul ändå. Man kan fynda riktigt roliga saker om man har tur. Så jag kom inte bara hem med ett nytt bandyblad utan två linnen och ett par byxor också. Helnöjd!

Nu ska jag mysa framför tvn en stund sen blir det dusch och därefter ska jag fixa lite med mina foton på datorn. Usch, megatrött REDAN...haha...jag som brukar va en riktig nattmänniska har börjat bli trött vid sådär tio på kvällen. Och ja, jag vet att klockan bara är typ 19.30 just nu... men...men...ibland blir jag till och med trött redan då...haha...!!!


Ja, något mer intressant har jag inte att skriva faktiskt. Så ni får ha...
...en fortsatt trevlig helg allihopa
2009-07-25 @ 19:27:52 Permalink *VARDAG* Kommentarer (1) Trackbacks ()


...




Det kryper
, får panik, vill ta bort skalet. Nu.nu.nu.nu!!! Skalet ska bort!

CRAAAWLING IN MY SKIIIN!!!



2009-07-25 @ 01:05:22 Permalink *TANKAR* Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mys i stuga...

Ja, nu va det, ännu en gång, längesen jag uppdaterade =) Men...men...bättre sent än aldrig. Visst?! 

Har inte hänt särskilt mycket vilket har gjort att jag helt enkelt inte haft något intressant att skriva om. Men nu har jag! Haha...
I onsdags så blev det övernattning i stuga tillsammans med Jessika och Lotus i Beddingestrand. Det va jättemysigt! Fast vädret inte va toppen heeela tiden så va det ändå helt perfekt. Noll koll på klockan, ingen mobil med (låg inne på ljudlös) och ja...bara göra vad man känner för. Gå runt i mjukiskläder, gå långa promenader, grilla maten, spela spel när det regnar under taket på uteplatsen med tända värmeljus och godis till det...såklart! Haha... Ja det va faktiskt jättemysigt. Självklart bjuder jag på lite, eller ganska många, bilder också! =)



Till vänster: "Såhär såg stugan ut" Till höger: "Jepp, jag fixade ett hmm...regnskydd? haha...så vi kunde sitta ute hela kvällen med tända värmeljus, spel och godis"




Lotus vaktade så fint bakom "staketet" uppe på trädäcket..haha..



Jessika och Lotus (som sanda ner hela..haha..) i min säng och vilar en stund...


Sen så gick vi en lååång och mysig promenad...först genom en skog...


...och sen kom vi till stranden...




Där Lotus och jag lekte och hade springtävling..haha..(Lotus tassavtryck på stenen till höger)




...Lotus vann ganska så säkert...


Sen fick jag en idé...jag skulle ut på dessa hala stockar och balansera...



...och Jessika fotade en massa...




...efteråt berättade hon dock att det gjorde hon för att få en bild på när jag skulle ramla i..haha..tack Jessika! Men det gjorde jag icke! =D


Avslutar med en fin bild på solnedgången över golfbanan som låg precis brevid campingen....


Ha en trevlig helg allihopa!

2009-07-24 @ 20:26:34 Permalink *VARDAG & BILDER* Kommentarer (3) Trackbacks ()


Uppe i tid!

Ja, det va jag idag. Redan kl sju!!! =) Aja, om cirka 1,5 dras det till Trelleborg. Ville lägga ut lite bilder bara. Haha...chockad?


My life, my love 
...my everything...

  
Ha det så bra idag! 

Bara, bara...

...lugnt och slappt heeela dagen. Jag har varit...ja, trött är bara förnamnet. Förstår inte varför. Tittat på tv, sorterat foton, ätit middag...ja, mer intressant har inte min dag varit faktiskt. Somnade t.om. i lite mer än en timme helt plötsligt. Ligger redan förberedd i sängen för att sova. Får se hur det kommer gå =)

Min lilla Molli fick förresten kortet, jag skickade, idag. Mamma visste det skulle komma och när hon såg det idag sa hon till Molli:
-"Men titta Molli. Du har fått ett helt eget brev på posten!"
Molli blev väldigt glad och fascinerad utav detta först men ganska snabb övergick detta till "mallighet"..haha.. När mamma sen sa till henne:
-"Men undra vem som kan ha skickat detta till dig..."
Så svarade Molli med ett malligt och stolt tonläge:
-"Men mamma...det är faktiskt miiin Sandra ju!"

Hahaha...att hon förstod =) Lite kul faktiskt.
Eftersom jag älskar henne och hennes kommentarer tänkte jag, igen, skriva ner några stycken.
Hon använder ordet fantastisk ganska mycket just nu, även ordet fräck och underbar berättade mamma att hon börjat använda. Lite kul då hon inte har riktigt koll på vad orden betyder alltid. Alltså, dessa ord kan komma upp helt plötsligt i ganska "fel" meningar eller tillfällen. Hon lär sig dock och börjar "pricka" in orden mer och mer rätt faktiskt =)

 Mamma och Molli skulle besöka en utav mammas vänner. Precis utanför fanns det en lekplats. Mamma berättade att lekplatsen va ganska tråkig och absolut inget speciellt. Molli hade dock sagt, direkt, då hon sett den...med utsträckta armar och högt tonläge:
-"Maaamma, den är heeelt underbar!!!"

En annan rolig sak hon brukar säga..faktiskt vid helt rätt tillfälle faktiskt..haha! Om Molli gjort något fel, eller bara råkat göra något fel och mamma lixom kan sucka till eller helt enkelt bli irriterad så brukar Molli säga:
-"E du tokig mig nu mamma?"
Haha...tror du mamma alltid kan hålla minen då?

En annan sak mamma berättat för mig är dock en händelse. Det va tidigtpå morgonen och Molli hade lyckats smyga upp själv. Helt plötsligt blir mamma väckt lite sådär försiktigt utav Molli då hon bara ville fråga en sak. Synen mamma vaknar till är en helt naken Molli med ett HELT paket plåster utsptitt över hela kroppen. Mamma frågar chockande:
-"Men Molli..vad har du gjort?!!!"
Moli svarar heeelt lugnt, precis som om det absolut inte är något speciellt:
-"Asså mamma, jag hade lite ont här..."
....och pekar på ett ställe där hon INTE har plåser! Haha...det är lilla Molli-knas det! =)  

  


Vill också berätta om lilla Emma...eller lilla och lilla. Syftet med denna text är att jag faktiskt tycker hon blivit så stor. Är det inte så att man börjar bli gammal när man märker på barnen att de växt massor men på en själv syns det inte alls..haha..yeah right!
Men lilla Emma (som jag la ut en bild på för ngt inlägg sen från midsommar) Har börjat SMSA mig...fattar inte att hon blivit så stooor! Min lilla Emma. Här nere är hon bara liten, liten med napp i munnen =)

Jag och Emma har somnat i soffan =)

Här gungar hon i min gamla trädgård.

Denna bild älskar jag bara! Haha...det va iskallt i havet och Lotus kommer springandes mot Emma. SYns det att Emma är nervös för att bi nerstänkt?! Haha...

Ni får ha det super allihopa! 

Min helg...

I fredags så va det ju så att jag åkte hem till min bästa vän. 
Hon har flyttat till Limhamn och jag va jättespänd för att få se deras nya lägenhet. När jag lyckats hitta rätt buss och hoppat av på helt rätt ställe (vilket är ett plus för mig..haha) Så mötte Tronde upp mig. Vi gick och handlade inför kvällen och hyrde tre filmer. En komedi och två rysare! Ja, jag brukar aldrig, aldrig vilja se det...men idag blev det två!!! 
Lägenheten va helt underbar! Jag vet inte vad det va som jag föll sådär massor för. Den va stor, hade världens mysigaste innergård, den hade stooora fönster, en supermysig planlösning, en helt ny balkong. Ja, den va helt enkelt jättefin bara! Lite utomlandskänsla på den.
Vi satte oss nästan direkt framför första rysaren och åt mozarella-pizza. GOTT! =) Senare blev det chokladpudding och godis. Ja, behöver jag säga att helgen blev gaaanska onyttig?! Men precis så som jag vill ha det...haha... 
Rysarna va bra..men..ändå inte jättebra. Ganska tråkiga slut faktiskt. Men komedin va super! Haha...såna filmer går alltid hem för mig! =D
På lördagen så va det planerat att jag skulle åka hem. Planerna blev dock ändrade.
Min älskade lilla vän har en magsjukdom men har inte haft "problem" med detta på ganska länge.
Helt plötsligt fick hon ont...riktigt, riktigt ont! Det slutade med att hon låg på golvet, kunde inte röra sig, va helt vit i ansiktet och svettades massor (pga smärtan). 
(Trondes mamma (och sambo) va bortresta och skulle komma hem först på söndagkväll)
Jag ringde först sjukvårdsupplysningen, fast jag hela tiden förstod att det hon behövde va sjukhuset. Jag har själv liknande problem med magen och förstod hennes smärta. Men jag ringde ändå sjukvårdsupplysningen och där fick jag direkt numret till ambulansen-ett nummer man ringer då det inte är livshotande. Detta fick jag göra då jag inte har varken körkort eller bil och hon låg som sagt fortfarande ner och kunde absolut inte röra sig.
Ambulansen kom tillslut och hjälpte henne ut. Usch, det va så hemskt att se henne må sådär! Det är så orättvist! =(
Men..men..timmarna gick på sjukhuset ,hon blev undersökt och de konstaterad att det va hennes sjukdom som "spökat" och de hittade inget mer. Skönt! Efter att det gått lite längre tid så mådde hon bättre och bättre. Hon fick utskrivet smärtstillande och fick valet att åka hem eller stanna. Vi åkte hem. 
Jag stannade en natt till och kvällen blev lugn framför KingKong. Fast kan ju erkänna att det blev ganska mycket skratt, trots allt, ändå! Trondes smärta va, som sagt, mycket bättre. 
Jag gick ut för att röka och missade en scen i filmen KingKong som jag ville se. Det va självklart inget viktigt...men vem tror ni skulle härma och visa denna scen för mig sen?! Jo, Tronde! Haha..hon va som sagt liiite "flummig" utav smärtstillandet och ville mer än gärna visa exakt hur denna scen gick till. Det bästa va att hon härmade bara KingKong...haha...där satt vi i soffan. Precis varit på sjukhuset, åkt ambulans, varit nervösa...och nu satt hon på knä i soffan och lät  som en gorilla...för att visa mig denna scen.. Haha! Ja, man skulle nog varit där!
 
Ja, det har varit en upplevlserik helg. Men oj vad kul jag har med henne! Vi kan börja skratta åt ett enda ord för att vi båda förstår vad som är kul...eller för att vi båda förstår hur olika vi tänkte. Ja, svårt att förklara...det har, trots sjukhusincidenten, varit en toppenhelg spenderat med allra bästa vännen min!

Det va min helg. Kanske uppdaterar lite senare.

Ha det så bra allihopa! 

Jecka!!!

...(Svar på kommentar "Tronde,Tronde,Tronde!!!" : jepp Jecka! Helt klart cred tll dig för musiken!)  ;-)

Att älska eller hata?

Ja, min helg har varit väldigt speciell...mycket som hänt, fast det egentligen har varit väldigt lugnt oc hhur mysigt som helst. Tänkte uppdatera mer om allt imorgon för just nu är jag för trött och huvudet värker som om femtioelva ton sten befinner sig där inne. Jag har iallafall fått mig en liten tankeställare. 
Varför drabbas ibland de bästa? Jag menar...det finns hemska, äckliga, vidriga, sjuka människor som kan leva sig igenom ett helt liv och bara komma "undan". Ja, nu pratar jag inte just om fängelsestraff och liknande. Men varför kan inte alla vidriga sjukdomar m.m. drabba BARA dessa hemska människor?!! Nej, usch...för mkt känslor just nu.
Ja, ni får nu inte tro att värsta, värsta saken hänt  helgen...bara en tanke just nu. 
Fyfan vad världen kan va orättvis ibland...
...och fyfan vad människor kan va hemska mot varann!
 Nej, jag vet en enkel lösning: Mer kärlek allihopa! Haha...enkelt va?! Jo, men ändå...
är det inte lättare att älska än att hata?
För mig är svaret självklart! 

Sov så gott!
Hörs imorgon 

Tronde, Tronde, Tronde!!!

Just nu spelas ett par låtar om och om igen:
Staind-For you
Regina Spektor-Samson
Sister Hazel-All for you
Linkin Park-Crawling

Ja, helt underbara låtar. Fast Staind med For You är stora favoriten just nu!

Evanescence spelas också! En sån dag idag bara. En sån dag då dom bara passar sådär perfekt och känns extra mycket!

Idag ska jag äääntligen hem till bästa vännen min! Ska bli så mysigt. Hon har flyttat och det ska bli riktigt spännande att se den nya lägenheten! Här är jag och Tronde för ganska länge sen...små och söta..haha...



Fast just nu är det UNDERBARA Ellen DeGeneres på tv. Finns det någon bättre?!! Haha...skrattar så att tårarna nästan tårarna sprutar! =D Nu ska hon ut och festa med Paris Hilton.

Ha en bra fredag allihopa!


ÅHH!!!

Blir galen på migsjälv! Tid i säng idag med?! Nej, nu får jag ta och skärpa mig!
Aja, sov så gott ni som också är vakna =)

GodNatt! 

Min lilla prinsessa!


Jag fullkomligen älskar när barn kommer upp i åldern då roliga kommentarer börjar komma. Jag har fått för mig att det är vid (tidig) 3-års åldern. För minns när Jessikas dotter, Emma, va i den åldern och hon, kan jag säga, kunde ha kommentarer som gjorde att man skrattade så tårarna ibland sprutade.
Det bästa med barnen är ju att de verkligen är helt allvarliga och tycker bara de vuxna är allmänt korkade som helt plötsligt börjar skratta.
Nu har lilla Molli börjat med kommentarer också. Tänkte skriva ner vissa. Som sagt det är förmodligen 1000 gånger roligare att höra det än att läsa om det. Men kul att ha sparat här på bloggen också:


Detta sa hon för flera månader sedan. Efter att ha fått ett par komplimanger så säger Molli, med utslagna armar och upphöja ögonbryn:
-"Mamma, jag tror alla bara älskar mig!"

Nu kommer det två incidenter som hänt när hon och mamma varit i FolketsPark....

En äldre man låg en bit bort på gräsmattan och sov. Molli gick fram och ställde sig nära, hon stod i flera minuter och bara tittade. Efter en stund, fortfarande ståendes precis intill honom, skriker hon bort till mamma:

-"Mamma, han är dööööd!"

Och där stod mamma en bit bort och försökte tysta ner henne med allt som kallas kroppsspråk, sån tur va så reagerade inte mannen...han sov vidare. Kanske inte så konstigt hon trodde det, jag menar han borde ha sovit ganska hårt..haha
.



En annan gång så stod mamma och pratade med en vän och Molli stod brevid. När vännen gått så vände sig Molli om rynkandes på näsan och sa till mamma:

-"Mamma, jag gillar inte honom mycket. Han har faktiskt ingen fin rumpa."

De var självklart inte ensamma utan en massa folk hörde detta och vek sig dubbla av skratt. Undra hur mamma kände sig då?!



Idag fick jag ett sms där mamma berättade vad Molli, verkligen helt plötsligt, hade kommit och berättat för mamma:

-"Jag växer mycket, jag ska snart få stora boppar som du och bli lika stor som du och pappa. Inte Diesel för han är bara liten och har en liten snopp men han tycker om mjölk. Det gör jag också men inte Kalvinmjölk."

För att denna historien ska bli lite mer lätt att förstå så tänkte jag informera om lite saker..haha.. Diesel är ju min kusins söta hund. Molli verkligen avgudar honom och pratar och frågar om honom jämt. Men så va det såhär att en dag då Molli och lilla Diesel hade träffats så berättade Molli för mamma på kvällen att Diesel har en "liten, liten, liten snopp". Alltså, hon hade förmodligen sett hans lilla, lilla snopp...haha.. Så där kommer den biten in. Det där med mjölk är att, Molli gillar inte mjölk, och har aldrig gjort det. För ett tag sen så va mamma och Molli i FolketsPark och då hade "Kalvin" varit där. Molli blev livrädd och skrek att hon "inte ville se honom!"...haha...kan förstå henne. Han ser så söt ut på bild men helt plötsligt är han gigantisk, jämfört med henne. Jag menar, hon förvänta sig nog ingen vuxen man i ko-dräkt. Aja, där kommer iallafall förklaringen till mjölken också.

Senare idag så fick jag ett mms på en tårta. Molli hade gjort hela tårtan heeelt själv för att ge till sin pappa. Såhär fin blev den =)



Efter en stund sa hon till mamma, med väldigt nöjd röst:
-"Ååh, mamma, den e fantastisk!"

Haha...det är min lilla knas till syster! Men älskar henne så mycket så hälften hade räckt =)
Nu lite foto på henne...från 1 år till 3år.













Ha det så bra allihopa!

Snart...

...ska jag gå en långpromenad för att sen sitta på ett möte efter det blir det en långpromenad igen =) Hoppas min tränare läser detta. Så ser han att jag faktiskt inte bara sitter på "häströven" hela tiden..haha..ja, bara han som förstår vad jag menar.

Aja...måste skynda mig nu. Ska, lite senare, skriva/göra ett inlägg endast för min lilla Molli. Fina bilder och roliga kommentarer kommer detta innehålla! 

Ha de så bra till dess  ♥

8/7-09

Har varit en riktig, riktig slappdag idag. Inte mått särskilt bra så det fick bli en sån dag idag. Har inte heller så mycket att skriva om men kan visa lite foto på kortet jag blivit klar med till min syster. Blev inte alls särskilt nöjd med det men tror hon gillar det och det är ju det som är huvudsaken! =) Sist så blev hon väldigt fascinerad utav ett kort jag gjorde till henne. Det va ett foto på henne och så hade jag klippt ut en liten krona, utav guldpapper, och satt på hennes huvud. Inte alls speciellt men hon gillade det =) Tänk vad små barn faktiskt kan uppskatta saker. Min lilla prinsessa =) Så tror hon kan gilla detta med! Något liknande men mer "avancerat". Fast först vill jag bara lägga ut en bild på henne. Stolt syster =) Ett foto taget i maj, på hennes 3-års kalas 



Såhär blev kortet...en före och två efter bilder (den andra efterbilden är hur kortet ser ut på insidan)







Ha det så bra allihopa! 

Usch!

Vaknade aaaalldeles försent idag! Haha...ja för typ en halvtimme sen. Jaja...såna dagar finns också =)
Uppdaterar nog lite senare. Kan ju inte påstå att det hänt särskilt mycket sen jag skrev sist...haha... Eller så kommer jag på något intressant att skriva om nu på "morgonkvisten"...nä, haha...ja, vad man nu ska kalla det.

Ha det super allihopa!

Nu...


..ska jag uppdatera med lite bilder..så är allt som vanligt igen! Haha...
När jag va ute i trädgården häromdagen och solade, så tykcte jag solen blev lite, lite för stark =)


Så...jag kom på lite roliga foton jag kunde göra:

   


Jag fick även sällskap utav detta busfrö...helst ska hon stå över mig...fast standard är att man vaknar till av att hon lägger sin boll (eller pinne) rakt på mig..haha


Nu ikväll kunde man se tjocka, mörka moln en bit ifrån...


...och man såg att det regnade en bit bort (syns under molnen)


...det blixtrade och mullrade en bit bort...och man bara väntade på regnet och till och med HOPPADES regnet skulle komma för en gångs skull..haha..fina färger va det iallafall =)

   

Ja...tillslut så kom det regn..som varade i typ fem minuter eller något..haha..ja, man får va nöjd för det lilla man får =)
Luften blev direkt friskare och framförallt lite kallare. Skönt inför natten!


Ja, tidigt i säng blev det inte idag heller..aja, jag ligger iallafall i sängen just nu. Ska snart, snart försöka sova =)

Haha..sitter och skrattar nu! Precis före jag gick och la mig i sängen så tog jag "sista blosset" och överraskas utav en groda precis intill dörren. Jag är snabb och fotar för att, självklart, skicka en bild till Jessika-som verkligen AVSKYR grodor/paddor. Jag tog en riktig närbild och skrev "pusspuss". Jag, helt fascinerad, skriver till henne och berättar att den hade en ovanlig färg-som jag aldrig tidigare sett på paddor..hahaha...får som svar: 
"Det är nog en sån fridlyst padda...äckel! Jättevidrig! Höll du den?"
...haha..ja, jag skrattar igen..jag menar hennes fråga "höll du den?" Haha..hon är rolig hon! Jo Jessika, jag stod där ute, ensam i mörkret och va påväg in, jag överraskas utav denna padda och tänker "ska nog hålla den en stund och mysa med den före jag går in igen"..hahaha!

Jo, jag såg också minnesstunden med MJ, som så många skriver om, och det va verkligen rörande. Gillade det min kusin skrivit om detta och håller faktiskt med till 100%. Det MJs bror sa om att han äntligen skulle få vila i frid och bli lämnad i fred. Synd att han inte hyllats lite mer positivt de senaste åren. För han är och förblir "King of pop"
Aja, nu ska jag kolla runt bland lite bloggar och sen försöka sova.

Sov så gott allihopa! >♥



7/7-09

Idag har det varit lugnt och slappt hittills. Skönt! =) Suttit o pysslat lite på ett kort jag ska skicka till min lillasyster. Älskar att klura ut något roligt till barn. Det kan gäran bli lite överdrivet med färger, figurer m.m. Hon gillar såklart prinsessor. Så ska nog bli mycket kronor och kanske klippa ut hennes ansikte från ett foto och sätta fast en krona på hennes huvud? Ja, jag får se. Inte riktigt klar än men ska fortsätta sen. Kanske kan lägga ut en bild på kortet när det e klart...om jag blir nöjd då. Haha... Snart bär det iallafall av till Trelleborg =) Lägger in lite fler bilder från midsommar.


En bild på söta Emma (Jessikas dotter) Blev hon inte jättebra på den?!

Och dessa ville jag bara visa...haha..skrattar när jag tittar på dom:



 
Såg det ut som om jag hade roligt på midsommar?!! Haha...

Ha det så bra allihopa!

Trodde...

...jag skulle komma i säng i tid idag. Men nej, får bli imorgon istället då =) Mina planer idag blev att göra mina små ärende och en sväng till stan för att handla lite smått på Panduro Hobby. Kan gå där i tmmar! Haha...kanske inte riktigt..men hade man haft råd så hade jag nog ägt mer än hälften utav butiken. Ja, jag gillar ju att pyssla och sånt.

Vår träning skulle ha rivstartat denna vecka med fyra träningsdagar i rad. Men blev tyvärr inställd pga. klydd med kommunen...vi får inte tillgång till lokalen förrän vecka 30. Förhoppningsvis! Jag avskyr uppehåll med träningen...man känner man tappar lite konditionsmässigt m.m. vilket gör att man ännu mindre (iallafall jag) blir sporrad till att börja igen. Fast kände idag då vi fick beskedet att träningen va inställd att jag faktiskt saknar det! 
Jag kommer nog aldrig sluta spela innebandy!!! 

Jag har nyss proppat i mig en tallrik med jordgubbar, socker och mjölk. Det va gott! Men blev jag nöjd med det? Nope! Haha...sitter är med godispåsen brevid mig än en gång.

Blir inga bilder idag alls. Känns lite fel? Eller något..tomt kanske? Aja, jag tar nog igen det snart. Ingen risk för annat! Haha...

Nu ska jag faktiskt kolla igenom mina foto för att se vilka jag ska beställa hem. Att ha sina bilder i handen är inte samma sak som att se dom på datorn. Har gaaanska många att gå igenom så ska nog börja med det nu =)

Så kul att fler har börjat hitta hit till bloggen. Blir lika glad varje gång jag nu loggar in och ser jag fått kommentarer från "nya" människor. Spännande för man hittar ju nya, fina bloggar att läsa igenom då.

Så ni får ha det så bra... och...
Sov så gott allihopa!  

Hmmmm?

...hur ska dagen se ut idag? Stranden lockar liiite... Har Sandra lärt sig en läxa? Nope!! Haha... Fast hemma i trädgården med pyssel och fika lockar nästan lite mer. Har dock lite ärende jag också hade behövt fixa....men magen värker gaaanska mkt just nu. Så MEST av allt lockar faktiskt sängen =)

Aja...jag uppdatera lite senare!

Ha det så bra! 

<3




JAG ÄLSKAR DIG KUSSEN



 

  

 

5/7-09

Idag har det varit molnigt hela dagen. Vilket jag då inte suckar för...fick mer än tillräckligt med sol igår ju =)
Fast man har lixom saknat regn idag...luften har varit så fuktig och varm att man ville regnet skulle komma så luften rensades litegrann. Precis efter/under middagen så kom det en miniskur...hoppas faktiskt det kommer mer under natten. Man märkte att luften blev mer "frisk" bara efter denna lilla skur. Vill ha en natt då jag ska ta på mig istället för av. Skönt att lägga sig i kalla sängkläder och helst frysa lite, lite så man måste dra täcket om sig en extra gång.
Bara det inte blir åska, som många pratar om. Trots min ålder så skrämmer åskan mig fortfarande.

Minns den gången, jag va ganska liten, då det va ett stort åskväder. Jag och min bror sprang in i mina föräldrars rum och skulle vänta ut ovädret. Helt plötsligt hörs världens knall och inne på min brors rum går hans gamla leksaksbrandbil igång, som inte fungerar på säkert ett år. Pappa går ut och då har blixten slagit ner i vårt träd, cirka 5 m från ytterdörren, i vår trädgård och nästan klyvt det på mitten (flera meter från kronan och neråt). Alla våra elektroniska saker, som va inkopplade denna natt, så som tv, video, telefon m.m. slogs ut och gick i sönder. Ja, det va en läskig upplevelse. Inte så farlig kanske och jag tror jag upplevde det så mkt värre då pga min låga ålder. Men konstigast av allt va att min brors leksaksbrandbil gick igång...haha...det skrattade vi iallafall åt flera år efteråt...den som inte fungerat på så länge.
Aja, nog prat om vädret.

Idag så har det blivit mycket pyssel...litegrann på några presenter jag snart, snart är klar med, men som inte kan nämnas här då de då inte är klara. Kommer kanske, kanske ut bilder på det sen.
Det blev en sväng till stan för att inhandla mer och mindre nödvändiga saker, så som t.ex. hygienartiklar. Sen blev det spagetti o köttfärssås med sallad till middag och snart blir det tv och godis såklart! =)

Vill visa en bild på min hand...ja, inte så intressant kanske...men visst har jag fått färg?!! Man ser var ringen suttit. Okej, ska erkänna, det är en ring jag alltid, alltid har på mig...så färgen har ju inte kommit bara under dessa dagar =) Förresten! Jag har slutat bita på naglarna. Vet inte vad som hänt?! Efter så många års nagelbitande. Här är dom dock inte särskilt fina, avskaft nagellack och faktiskt ny (ner) filade här. Så längre har de nyss varit.



Vill också lägga ut lite bilder på bästisen min och mig tillsammans. Saknar henne massor! Och hoppas vi ses snart. Ja, dessa bilder bjuder vi på =) Alltid, alltid blir det såna här bilder:






 
 


Trevlig kväll!

4/7-09

Det blev en heldag på stranden idag. Men jag kan säga såhär att just nu...men kanske bara just...så nu känner jag såhär: "aldrig mer stranden". Haha...jo, det är såhär att jag har varit gaaanska så gnällig idag. Bränt mig väääldigt mycket. Ansiktet, benen, magen, armarna...ja, fast ansiktet är värst! Ligger just nu med helöppna fönster i mitt sovrum och med en blöt, kall handduk på pannan. Jepp, jag i ett nötskal. Jag tyckte ju inte att "det va lika varmt idag" eftersom det fläktade ganska skönt på stranden men ja...den ska man inte gå på. Solen tar ju lika bra för det...haha...smart!!!?

Aja, nu har jag fått beklaga mig lite =)

Till middag blev det grillat med kroketter och sallad med fetaost i. Gottgott! Jag åt mest! som vanligt

Nu ska jag snart försöka sova. Ska först kolla klart på filmen som just nu går på 5an (Unfaithful) och fortsätta äta på mitt godis!

Sov så gott allihopa!  ♥

3/7-09

Nuuu har jag äntligen fått tag på lite fler bilder från midsommar. Fast lägger inte ut så många än. Måste höra med vissa "inblandade" personer om det är okej att publicera dom då de är..hmm..gaaanska så pinsamma? Ja, jag kan väl säga såhär...när jag och Malin dricker ihop så är det...ja, det är helt enkelt en historia för sig! Haha...




Här sitter jag med Mimmi och Emma och gör kransar. Malin som står brevid.




Jessika och söta Mimmi!



Jag verkar prata om något viktigt. Handgester..ja, jag brukar få höra för det där. Bildbevis nu! =)



Här börjar jag och Malin komma igång.


 
...och helt plötsligt, bara sådär?, så beger vi oss ut för att plocka blommor till Åsa. Vilket kan reslutera i det här:
...ramlandes ute i ingenstans i ett rapsfält..ja, kul va det iallafall!



Ja, det vi lite bilder därifrån.

De två senaste dagarna har spenderats nere på stranden med Malin, Jessika och Mimmi och Emma (Jessikas barn). Träffade även Malins syster, Therese, som snart..snart..snart ska få en liten gosse! Så spännande =)
Har nog bränt mig litegrann...hmm, var då kankse? Jo, i ansiktet som vanligt...haha...men..men..ska icke klaga på detta underbara väder! Kanske stranden imorgon med? Vet inte, har inte riktigt bestämt mig än.
Jag har förresten fått upp tre hyllor idag. Blev riktigt fint tycker jag. Två ovanför sängen och en ovanför tvn. Såhär fint blev det:



Ursäkta den suddiga bilden, min kamera klyddar tyvärr ibland...
Men här är de två ovanför sängen (jepp, två nallar där i högen utav kuddar och de har t.om. namn...haha)


Båda hyllorna (till vänster) lila ljus och lila ram med min söta bror på (då) ett år och (höger) min ganska nya växt och såklart två älvor (mitt rum kryllar utav dessa små älvor)


...sist och nog tråkigast =) en hylla ovanför tvn där vidon/dvd och boxen? står...blev bättre än ståendes rakt på tvn...mer ordning på sladdar och sånt...ordning gillar man här..haha...


Nu ska jag snart gå och lägga mig. Först kanske lite glass? Åhhh...suuugen på något. Och INGET lösgodig hemma idag!Samma visa varje kväll! (sötsug) Haha.. Ja, ni som känner mig, ni vet =)

Ha det så bra allihopa!
Hoppas ni får en skön lördag!

Nu ska......

...jag ut och passa på att sola lite =) tidigt men ska ju iväg sen och hinner inte så så mkt sol då. Sovit gaanska dåligt inatt...värmeslag! haha...men ska icke klaga. Älskar värmen! Önskar det va sommar alltid! 
Ut på filten, prova sova lite kankse? Och ett stort glas med kall, god saft =)

Ha en trevlig onsdag allihopa!

RSS 2.0