Diesel

Titta till viken liten prins jag satt hund-vakt åt igår:



 


Det roliga med lilla Diesel är att jag ser så mycket annat i honom, just nu, än en liten hund: nallebjörn, igelkott, uggla, räv, dom där i Star Wars jag nu inte minns vad de heter...haha...ja, massa annat kan man se i denna lilla dunboll =) men har jag inte rätt?
Sötaste som finns är han iallafall helt klart!
2009-01-22 @ 15:04:52 Permalink ♥ KÄRLEK ♥ Kommentarer (4) Trackbacks ()


...one last breath...




Här kan du lyssna på den undebara låten från Creed:

2009-01-20 @ 14:31:11 Permalink *TANKAR* Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag 19/1-08

Dålig uppdatering som vanligt... Aja...har samlat på mig lite foto och sånt så nu kan jag ju försöka uppdatera litegrann! Bättre sent än aldrig, visst? =)

Jag berättade ju att lilla Diesel anlände i onsdags och han har varit en jätteduktigt kille! Han har REDAN lärt sig kommandot "sitt"...det lärde han sig på EN DAG! Stolt moster talar här va..haha.. Jag ska nog passa honom en stund på onsdag och det ser jag VERKLIGEN fram emot!

I onsdags så sov jag hos Jessika och fick sällskap på soffan utav en trött och söt Lotus.


Fast så fort jag vände ryggen till för att gå på toaletten va hon snabb och flytta sig och ta HEEELA min plats..haha..



På torsdagen vaknade jag av att Jessika stolt (och lite skakande) berättade att hon varit hos tandläkaren OCH lagat ett hål UTAN bedövning..haha..duktig hon är! Mycket beröm till henne då hon har VÄRLDENS tandläkarskräck och inte besökt tandläkaren på läääänge pga det! Bra Jessika! =)
Jessika håller på med ett nytt "projekt" där hemma. Hon har tröttnat på den tråkiga furu-gfärgade-trappan så hon ska nu slipa ner den, grundmåla den och måla den. Jag har lovat att hjälpa henne måla den. Så hon höll på hela torsdagskvällen med att slipa ner den och blev såhär fin...haha..:




Till och med Lotus verkade ha hjälpt till (kolla nosen)



Jag däremot hade, såklart, fastnat i tv-spelet "Guitar Hero" som jag ÄLSKAR..haha..och "underhöll" Jessika med den musik under tiden hon slipade. Visar denna bild för att visa Kulle. Kolla här Kulle, jag kan VISST få 100%..haha..OCH jag har nu börjat spela på "hard" och har klarat 23 låtar...haha..kanske inte så intressant. Men en "Guitar Hero" nörd som jag är berättar det gärna stolt ! haha...




Vi spelade förresten match i lördags och VANN! Så skönt! Vi vann med 5-2. Under matchen så råkade jag dock vricka till foten (har aldrig förut hänt mig) då jag råkade typ krocka med en motståndare som ramlar, jag vrickar foten då jag försöker undvika att trampa på henne. Under någon minut så va smärtan så stark i foten att jag inte kunde stå på den. Konstigt nog så försvann smärtan nästan helt senare. Så jag fortsatte spela med en lindad fot. På kvällen så värkte foten, eller ankeln dock och såg  ut såhär..inte så fint:



Jag va hemma hos Jessika som bjudit hem lite folk. Vi spelade "Buzz", drack vin och öl och snackade massor. En riktigt mysig och ROLIG kväll!



Ja, det va det....inte så mycket mer intressant att berätta. Nu måste jag dock skynda mig. Ska snart iväg.

Ha det bra allihopa!





Onsdag 14/1-08

Måste bara visa =) I söndags så besökte jag, tillsammans med Caroline, kenneln där lilla Diesel kommer ifrån!
Helt underbart! MASSA söta hundar samt tre bedårande valpar. Här leker jag med lilla "Eddie" som jag föll pladask för! =)


 



Och vet ni vad?...



IDAG ANLÄNDER LILLA DIESEL!!!!





Onsdag 7/1-09

Jag har ju inte uppdaterat min "vardag" på länge såg jag nyss. Tänkte därför göra det nu...litegrann.
Har väl inte hänt något speciellt den senaste tiden. Har solat lite solarie så jag bränt mig..smarta jag! Fast bättre nu då, men inte så smart att sola mitt ansikte när det är så torrt som det är och ofta blir under denna årstid. Men..men...annars så börjar vår träningen imorgon, ÄNTLIGEN! Saknat bandyn som in i...vi har ju haft uppehåll nu under julen, känns som man tappat allt...ja, inga kilo för dom har ju bara ökat nu under julen. Men det hör väl till? Eller? =) Men lite bandyspelande blev det i torsdagskväll i "Gröna tältet" med ett par stycken från damlaget och några från herrlaget. Kändes dagen efteri kroppen, erkänner jag, pinsamt nog..haha..trots ett sånt kort uppehåll. Sen blev det ett "ryck" mitt på natten till Mc-donalds...och här sitter jag och klagar på att man tappat på bandyn..haha..men..men..gott va det iallafall!


I fredags så sov jag hos kussen i Skanör och blev bjuden på underbart god paj utav Jecka. MASSA godis och det va NU mitt "24-beroende" började..haha..KUSSEN! Varför visade ni mig det? Ville inte sluta titta..men..men..fick jag ju göra förvi skulle sova och igår så berättade hon istället hur hela den säsongen slutade för hon hade redan börjat titta på nästa säsong så jag hade "missat" en hel säsong...

Helgen va lugn och skön. Bara "slappade" med pyssel, tv och sånt som kan va riktigt mysigt ibland!


Ja, igår så besökte jag Jecka och stannade där över natten. Guitar Hero, "24-tittande" och sånt mysigt hela kvällen. Fast tyvärr jättemagont senare =( men blev bättre sen skönt nog. Blev faktiskt lite nervös där ett tag...

Men..men..kände jag inte hade så intressanta saker att skriva men har sparat det BÄSTA till sist ju!


Snart...

Snart....

Snart.....

Snart......

....blir jag "MOSTER" =)







Till denna underbara lilla björnungen!
LÄNGTAR!!!!





Hoppas allt är bra med er allihopa!





Tvåtusenåtta...

Ja, en vecka in på det nya året har gått och jag har, genom att titta igenom massa bloggar, blivit sugen på att försöka sammanfatta år 2008 som så många andra gjort. Att jag dock är en vecka sen gör väl inget? Bara typiskt mig =)



I början på året så blev det att åka till Göteborg och spela Gothia Cup med världens bästa innebandylag!




Jag insåg att jag verkligen älskade att rida...islandshästar... Jag började rida i Höllviken på "Näsets islandshästar". Uteritter, "strandgalopp", ja, det va helt underbart! Favorthäst hann jag få före jag tyvärr va tvungen att sluta... Feill eller "Fille" som han kallades va favoriten....piggast såklart!! =)




Pappa förlovade och gifte sig vilket innebar att jag fick en UNDERBAR "plast-syster".



Jessikas katt Maja, som jag va med och valde ut som kattunge, är nu cirka 6 år gammal. ÄNTLIGEN fick Maja två bedårande, efterlängtade kattungar...hmmm...efterlängtade? utav mig iallafall =)



Under hela min uppväxt har min familj alltid haft något typ av djur. Tyvärr gick vår gamla, gamla hund "Flippe" bort...det blev så tomt. Bestämde mig sen för att skaffa en råtta... Elliott fick han heta (fast jag ångrar mig nu, ÄLSKAR det namnet, vill ju mitt barn ska heta det...haha)






Jag fick tillbaka en alldeles underbar och efterlängtad kontakt med min kusin, Caroline!




 
Molli fyllde två och hade, enligt mig, den häftigaste tårtan jag någonsin sett! Jag va dessutom MEGA blond...hmm...märk väl att det va i denna veva jag även fick kontakt med min kusin...hahaha...



Vi hade en oförglömligt, rolig personalfest hos Lotta. Hennes man va helt underbar och serverade oss under hela kvällen, trots vi blev lite jobbigare o jobbigare ju längre tiden gick..haha.. Övernattning för vissa blev det med.



Min första och därför VERKLIGEN EFTERLÄNGTADE utlandsresa. Något jag tjatat om och drömt om sen jag va liten...."att åka utomlands"
Nu blev det äntligen av och det va helt underbart. Vi åkte till Mallorca och hade fint väder hela tiden...nästan...
Denna bilden är helt klockren, jag i poolen och Nicole (foten) på solstolen, för det va så att dagarna såg ofta ut såhär att förmiddagen spenderades i solen vid poolen. Jag pressade under solen så mycket jag kunde, såklart =) , och svalkade mig i poolen efter en stund. Nicole hade fått för sig att hon absolut INTE skulle ligga under något parasoll fast man såg hon led i solen, hon t.om. däckade i solen så trött o varm hon förmodligen va...vi försökte i smyg, när hon somnat, sätta parasoll över henne men märte hon det blev hon rasande...haha...hon och hennes idéer. Ja, det va kul!





Andra "hårförändringen" sen jag börjat umgås med kussen-min igen...haha...ja, hon införde LÖSHÅR till mig och det va inte bra. Eller bra va det för jag älskade det...trivdes i det...men blev beroende och väldigt förtvivlad nu när jag fick ta av det igen...haha...



Jag besökte min faster o farbrors nyinköpta hus i Överlida, tillsammans med kussen-min och Jecka. Jag va även inne på Ullared..eller Gekås...vad det nu heter för första gången..ja, första gången...haha..galet stort och galna tanter. Men kul. Huset deköpt i Överlida va så mysigt, utsikten va underbar och ja...hela omgivningen i skogen va så perfekt! Rådjur såg vi dessutom..i trädgården!!!! =)



En varm sommar som spenderades MYCKET i kussens pool med badgalna Jecka =)



Jag åkte till Ven för första gången tillsammans med Malin, Jessika och hennes barn Mimmi och Emma. Det var en VARM dag och cyklade gjorde vi massor, såklart. Jättemysigt!


     
Många fler, roliga o oförglömliga utekvällar än någonsin tillsammans med gamla som nya vänner.

   
Lagfester med världens bästa lag! Många nya spelare har börjat OCH Jessika började spela i vårt lag...något vi pratat om i så många år men nu när vi äntligen blivit ett "damlag" kunde hon börja med oss. Kul!



Jag har sett VÄRLDENS FINASTE "Änglaspel".



Jag hade nog den roligaste julafton någonsin! Hahaha...



Helt klart den bästa nyår någonsin! Tack J o C!


Ja, detta va en ganska kort sammanfattning av hur jag har spenderat mitt 2008.
Före jag satte mig ner och gjorde denna sammanfattning så såg jag faktiskt, helt ärligt, ganska dystert på 2008...eller dystert och dystert, kanske mer som "tufft" vilket det självklart blir om man tänker på allt det negativa. När jag nu gjort klart denna sammanfattning och detta lilla "bildspel" så ser jag verkligen hur underbart detta året också har varit. Saker jag inte heller kan visa med bilder är egentligen något utav det viktigaste:


♦Jag har tagit  tag i vissa saker jag aldrig förut kunde drömma om att ta tag i,
♦Jag har lärt mig mycket om människorna omkring mig...
♦...men framförallt har jag lärt mig mycket om mig själv,
♦Jag har lärt mig (lär mig) se saker ur andra perspektiv,
♦Jag har lärt känna nya människor jag ALDRIG vill släppa taget om =)


Sleeping beauty...

Du är och kommer alltid förbli min prinsessa och mitt allt



My life, my love, my everything!
♥ this love hurts ♥
...but that makes it endless

2009!

Ja, nu är det ett nytt år. 2009!!! Fattar det inte. Var tog 2008 vägen? Tycker, personligen, åren går snabbare och snabbare ju äldre man blir. Haha...att jag nu sitter och skriver detta, samma mening som man hört vuxna påpekat när man va mindre och tyckte bara det lät konstigt. Samma sak som att man inte märker man själv blir äldre men ser barnen runt omkring en växa som ogräs. Det märks! =)

Något speciellt nyårslöfte har jag väl inte. Tycker det bara är en slags press att man just till nyår ska komma på löften. Man kan väl komma på löften vilken dag som helst. Jag menar bestämmer jag mig för att sluta röka väntar jag inte till nästa nyår =) Fast det är klart. Nytt år, nya tag, ny "start"...det gör väl att man får en slags motivation till att börja sina löften då. Fast för mig räcker det med "nytt år, nya tag, ny start"...jag har inget speciellt löfte utan ser bara det positiva med "nytt år, nya tag, ny start".

Mitt nyårsfirande tänkte jag visa i bilder:

Dagen började helt underbart då jag möttes utav en kusin som gav mig en present. Rim och fint inpackat...hmm...att det dock va cirka 354324 st kartonger, papperslager osv. innan man kom in till själva presenten va bara KUL och typiskt min kusin..haha!



Ett underbart halsband fick jag! Nog det finaste jag har faktiskt =)
Tusen tack kussen min!!!



Fina och klara för att gå vidare...






Tack Robin och Jonny för vi fick komma!


Ute precis innan tolvslaget. Cigarr va ju tvungen att rökas samtidigt som vi tittade raketerna. Fast raketerna slog inte de vackra risballongerna någon skickade upp till minne utav tsunamins offer. Vackert och rörande!
Nyårskyssen på tolvslaget =)



Vill avsluta detta inlägg med:

Tack Jecka och Kussen för den bästa nyår någonsin!





RSS 2.0