Evanescence - My immortal

Texten passar så perfekt, så perfekt, så perfekt!



"Jag vill ha dig på avstånd samtidigt som jag vill du ska vara riktigt nära"
"Jag vill känna mig stark i mitt beslut men känner mig svag"
"Jag vill minnas det sämsta men minns det bästa"
"Jag vill inte sakna men gör det varje sekund"




I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone


These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me

You used to captivate me
By your resonating light
Now I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts
My once pleasant dreams
Your voice it chased away
All the sanity in me

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase


I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along







Torsdag 27/11-08

Som vanligt dålig uppdatering....fast inte så mycket som hänt så jag skyller på det =)

Ja, snön har ju kommit och försvunnit igen men i söndagskväll så hann jag med lite snöbollskrig med Kulle, Molly och Melvin. Ja, när det väl kommer lite snö här nere så får man väl lov att va barn på nytt en liten stund? Haha..det va kul iallafall....

I måndags så fick jag skjuts och sällskap av Malin före mötet vilket va mysigt. Ja, kronprinsen är inte alltid så jättekul att gå på men det bev ett ganska spännande besök ändå. När vi går och tittar inne på Lindex så blir en vuxen man tagen för snattning...piiiinsamt när vakterna ber honom ta fram det han har i fickan och det är en massa smink som han påstår han ska betala och ställer sig i kön...tillslut fick han ju erkänna han inte skulle betala då det skulle blivit rätt så dyrt för smink som jag faktiskt inte tror han själv skulle använda =) Ja, Malin förstår...vi är lika nervösa och tyckte det va helt spännande och stod och låtsades titta på sjalar eller vad det va för att se och höra vad som pågick...haha...

I tisdags så va jag på sko-punkten och köpte mina första stövlar någonsin...blev glad =) behövde uppdatera mina skor då jag gått med mina adidas-skor gaaaanska länge så de knappt va "gå-bara" längre och endast en pina för mina tår som utav kylan endast blev vita och tappa känsel. Fast upptäckte ännu mer nu hur otroligt korta ben jag har. Perfekt med sko-punkten då man kan köpa tre  och betala för två. Ett par av skorna va ett par likadana stövlar Malin har...fast mina då sitter typ precis under knäna och henned en bit under...ja, korta ben har jag...men blev nöjd ändå eftersom jag inte tänkte på att de satt högt på mig förrän jag såg hennes =)



Ganska halvkass bild...men här är mina nya stövlar till mina kooorta ben..haha


Igår så gjorde jag något jag inte gjort på lääääänge. Jag träffa bästaste kompisen Tronde =) Verkligen jättemysigt. Vi fika på Espresso House, prata en massa, gick till JP-Hobby (min favorit-pyssel-affär) och besökte hennes mammas jobb då jag inte träffat Lena på hur länge som helt iheller. Tronde visade även sina nya smycken hon gjort...de är så underbart fina! Det går inte att förklara, ni MÅSTE se...hon skulle få hjälp med att starta en hemsida där hon ska sälja dessa smycken. Ska länka till den så fort denna sida startats. Det är inte vilka smycken som helst utan smycken hon "gjuter" i silver själv och använder även mycket läder. Ringar, armband..ja..verkligen hur fina somhelst! Ja, så denna dag va bara så mysigt. Saknat henne som in i...trots vi sen typ 11 års åldern kallat varann bästisar så har det de senaste åren kunnat gå väldigt långtid mellan gångerna vi träffas. Det kan gå nästan ett år...men när vi träffas är det precis som om vi setts dagen före. Ja...det är något speciellt med vår relation... Svårt att förklara, huvudsaken är att hon förstår. Vilket jag vet hon gör ♥  


Efter jag varit där så blev jag bjuden på middag hos Jessika och jag åt mest som vanligt..haha..och sen stanna jag där över natten. Underbart god middag och mysig kväll! Tack!


 


Idag blir det träning och längtar redan. Va jätterolig träning sist...mycket skottövningar och spelet såg mycket, mycket bra ut faktiskt så jag är mycket positiv till matchen på lördag! Känns bra!


På fredag blir det också lite innebandy. Fast då ska vi i damlaget försöka komma så många som möjligt och stötta herrarnas hemmamatch och därefter blir det kanske Kaptensgården allihopa. Kul!

Nu ska jag ta mig i kragen och försöka göra vid mig. (Huvudvärk idag med men går säker över snart)



 


Ha det bra!





Sommar......

Snön har precis kommit och jag längtar redan efter sommaren! Är det illa? Haha... Men tänk...värme, bad, solbränna, grillning på kvällen, ljust hela natten...ja, jag älskar helt enkelt värmen =) Därför vill jag lägga upp lite gamla sommarbilder jag tagit för jag läääängtar!




Blommor i trädgården


Malin, Mimmi & Emma


Blomma igen =)


Emma & Lotus


Jordgubbar på midsommar


Ljung


Ros i Jessikas trädgård


Jecka, Kussen & Jag i Kussens pool


Tång & snäcka =)


Fartyg vid solnedgången


I´m here without you...









Lördag 22/11-08

Nu har jag ändrat utseendet på min blogg lite... Får se hur länge jag står ut då jag tycker bakgunden ser lite "klyddig" ut och om man går in från vissa datorer på min sida så ser bakgrunden inte likadan ut som när jag skapat den. Aja...hoppas den syns eller alla syns på bilden =)

Kvällen igår blev inte riktigt som planerat men den blev hur perfekt som helst ändå! Planerat att gå ut med Kussen min men vi stanna hos Jecka och åt Jeckas goda hemlagade hamburgare, baguetter, glass och ja...massa skräp. Sen spela vi..hmm..eller jag GuitarHero MASSOR och när jag väl släppte tv:n så blev det idol och därefter Vänner från Jeckas underbara vännerbox =) Mitt löshår åkte på igår igen också...så länge "klarade" jag mig utan det...haha...


Just det...fick förresten en present igår. TACK, TACK, TACK Kussen! Behövdes och den va såååå fin!



Idag va det planerat att jag & Kussen skulle hälsa på Emily ikväll men Jessika fick akut hoppa in på jobb och behövde därför hjälp med Lotus..så jag åkte ner till henne och gick ut en låååång runda med Lotus i den kalla snön =) 


Lotus sööööt som valp =)


Trevlig kväll!





Årets första snö...


En höstig snö-bild..ja, hur det nu går ihop..men visst e det så? (tagen i Jeckas trädgård precis)


Påväg till stan idag så upptcäkte jag att det hade snöat...dock inte nere hos oss..hmm..tror jag iallalfall =) Men senare påväg till Jecka så snöade det MASSOR...stooora, fina snöflingor. Faktiskt ganska mysigt om jag ska erkänna...


Nu tänkte jag spela lite guitar hero hos Jecka. SÅÅÅÅ glad att hon har det! haha...
Kussen min är duktig och kämpar sig igenom skolan =)


Ha det bra allihopa!





Tillägnat Jecka...

...för att du alltid förstår, lyssnar, ställer upp och att jag alltid, närsom är välkommen till underbara "Jecka-Mansion"





  




Torsdag 20/11-08

Ja...matchen jag skrev om förut gick ju inte så...ja, så bra. 9-1 till Klagshamn..men..men..bättre lycka nästa gång? Är det inte så man säger? =) Sen att stackars Jessika skada sitt "friska" knä precis före matchen va bara så synd och hemskt...Blev så rädd. Hur otur får hon ha? Hon spelar fotoboll och krossar sin knäskål, korsband går näsan av osv. Därav hon får sluta spela fotboll vilket hon tyckte va jättekul och har dessutom hört hon va grym på det ;) Hon börjar spela innebandy, spelar typ någon månad och det visar sig hon är grym på denna sport med...vad händer? Jo, hon skadar ANDRA knäet =( Hon gör en vridning på knäet under uppvärmingen inför matchen och knäet svullnar upp. De misstänker att korsband gått av och menisken är skadad...men de vet inte säkert. De tömde det på blod vilket hon ska ha STOR BERÖM för då hon inte ens tycker om vanliga sprutor...men tömma knäet på blod utan bedövning och med en tjock nål klara hon. Bra Jessika! =) De vet inte säkert än vad det är för fel på kväet då hon måste ha mindre ont så de kan göra visa övningar och tester för att fastställa diagnos...stackare. Ville bara berätta för tycker så synd om henne. Otur!
Så i Söndags efter matchen va jag hemma hos Jessika på kvällen för att försöka hjälpa henne lite med Lotus och så för hon knappt kunde gå.

I måndags skulle jag till stan på möte och uuuusch vad jag hatar busschaufförer ibland!!! Ja, det må låta hårt men ärligt..jobbar man som busschaufför så träffar man folk heeela tiden..jag menar det är ju typ det enda dom gör. Är det så svårt att va trevlig då? Eller trevlig, och trevlig, har man en dålig dag så fine men man kan väl iallafall försöka ha det "vanliga hyset" kvar trots en dålig dag. Detta har hänt mig nu tre gånger vilket är SKAM...jag står på busshållsplatesen och ser att bussen kommer väldigt snabbt...jag tänker "han" kommer inte hinna bromsa och börjar därför vinka åt honom. Han TITTAR INTE ENS om någon står på busshållsplatsen men ser mig precis och saktar in, tutar två gånger (fråga mig inte varför) och kör vidare...JÄVLA tur jag tog en tidig buss så jag hann dit jag skulle i tid. Usch blir sååå arg på sånt. Jag menar av dagens busschaufförer så blir man typ smått chockad om man stöter på någon som är trevlig...trevligt..en så n enkelt sak. Det hemska är när man ser små barn som aldrig åkt buss tidigare och frågar chauffören något om någon busshållsplats och barnet får en sur kommentar om att han inte har tid och att han inte vill bli störd... Usch! Blir så irriterad!
Aja...nu fick jag avreagera mig lite =)

I tisdags så blev vår träning inställd pga. för många som var borta pga. sjukdom osv. Så jag stanna hemma och passade på att pyssla lite på ett fotoalbum som jag planerar att ge bort i julklapp (om jag nu blir klar..men måste det) Blev klar med framsidan ganska snabbt faktiskt =)





Dagen igår va HEMSK, finns inte så mycket att säga om den mer än att jag hade migrän NON STOP från det att jag vakna till sent, sent på kvällen/natten. Så jag låg i sängen, tryckte i mig tabletter, gnällde och va allmänt otrevlig mot folk runt omkring mig (förlåt allihopa)...men usch...börjar tröttna på detta...verkligen!!!

Idag så fick Kussen äntligen sin fina överraskning av Jecka och hon blev glad vilket jag förstår för den va fiiin =) och så hade Kussen köpt en present (tidig julklapp, tror jag) till mig och ja...hon är helt underbart snäll! TUSEN TACK Kussen! Ikväll så blir det träning...förhoppningsvis om det inte är för många borta idag med.

Imorgon så ska jag först på möte...därefter så åker jag till Jecka och Kussen..LÄNGTAR! Hjälp mig hålla tummarna att huvudet "håller sig bra" bara =) 

Till dig Kussen!







    

Ha det bra! 



 


?




































Varför...


Varför? Varför? Varför? Varför? Varför? Varför?




Tänk om någon bara kunde svara på frågan: Varför?




Det gör så ont, så ont, så ont...






Lördag 15/11-08

Lyckades tillslut ta mig upp ur sängen med denna jääää'la huvudvärk...USCH!

Aja...en ny dag och det är skönt!!! =)



Igårkväll åkte jag med Jessika och titta på Gårdarike-Ystad match och Gårdarike vann med 10-0 så ja, matchen va ju inte alltför spännande eftersom de vann så överlägset men kul ändå. Ännu roligare blev det när man träffa massa människor jag saknat =) Senare under matchen så blev det typ värsta "uppståndelse" då någon ruta på en bil blivit sönderslagen-alla sprang ut med rädslan att det var ens egna bil. Det va en bil från Ystad som råkat ut för dessa idioter och kuuul att köra till Ystad denna kalla kväll utan ruta. Så jä*la onödigt att göra en sån här sak... Tydligen hade det hänt samma sak på samma ställe kvällen före fast på två bilar...aja...blir arg på sånt onödigt!

Jag såg även "Mamma Mia" igår och blev förälskad! =) Jättebra film!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen, försöka få bort min huvudvärk för senare ikväll ska jag träffa Kussen min ♥

Imorgon är det match och jag lääängtar! Tuff, tuff, tuff match..men ska bli kul ändå såklart =)




Trevlig helg!











Torsdag 13/11-08

Ja, lika dålig på att uppdatera som vanligt =) Har varit ganska lugnt de senaste dagarna då jag faktiskt haft ganska...eller väligt ont i huvudet...men..men..ska se om jag kan ta tag i det imorgon så det löser sig =)

Igår så va jag faktiskt på Burlöv Center med Louise..trevligt, trevligt... Hon undra om jag ville följa med till stan för hon skulle byta tröja..blev dock ändrade planer sen-Burlöv Center...haha..liiite läskigt när man knappt vet var man ska hoppa av..haha..aja, vi kom dit OCH hem!!! =D

I helgen efter matchen så sov jag hos Kussen o Jecka...tog av mitt hååår... Haft löshår ett tag nu så mitt egna hår är gaaanska slitet...fast inte så farligt som jag trodde ändå. Så iallafall så tog jag av det och tänkte jag skulle va utan i typ någon vecka...fast känns väl sådär...älskar mitt lååånga hår =) Men..men..snart ska det i igen...såhär ser det ut nu iallafall:

 
Ja, jag får vänja mig...hmm..tror jag..eller så ska det i snart igen (beslutsångest)



Sen hitta jag förresten precis en bild jag tycker MYCKET om på mig & Jecka...har glömt lägga in den förut så här kommer den =)



Nu ska jag försöka göra vid mig, ta en promenad och ta en värktablett för denna jä*la huvudvärk!!!
Vill orka träna ikväll! Viktig match i helgen!


Ha det bra !











Nej...







Säg inte att den börjar komma tillbaka igen =(

Söndag 9/11-08

Ja, nu va det ett tag sen jag skrev igen =) Men tänkte först berätta hur hysteriskt roligt det va att titta på "Cabaret Moulin" på Wonk i onsdags...ja, jag skratta så jag grääät...går inte att beskriva med ord hur kul det är, stämningen..allt! MÅSTE UPPLEVAS!!! =D Lite bilder kan jag lägga in... Sen va det extra kul att Inga också följde med =)


Haha...(bilden i mitten)...Betonicka hade fyllt SJU år (stolt betoning på sju) och hon ville vi skulle sjunga med trots hon i nästa sekund sa "tyst" med sur röst...ha..ha...ja, jag grät av skratt!!!

Bild på Kussen & mig blev det med =)


I fredags spela vi match...och VAAAAAANN!!! =) ÄNTLIGEEEN!!! Det börjar arta sig det här med Näset-laget...haha...vi kan!!! Spela mot Höllviken och vann med 8-5 och matchen före det så spela vi ju lika mot serieledarna..så ja, nu hoppas jag det fortsätter såhär!! Visst tjejer?!?!!!


Sen har väl allt varit ganska lugnt...Förresten!!! Jag fick hit min lilla älskling, Elliott, idag och är sååå glad!!! (han har blivit "passad" fram tills jag nu fått "plats" för honom)


Ha det bra allihopa!




My life, my love, my everything...

      

  

         

         

                    




Onsdag 5/11-08

Oj, vad tiden går snabbt...kände det nu när jag skrev min överskrift..aja...kan va posiivt, kan va negativt?

Ja, ja...jag vakna seeent idag igen, har en tendens till att göra det just nu. Men snart bär det av till stan. Ska hem till Jecka & Kussen och senare drar det till Wonk.
Träning igårkväll och typ rekordmånga där..haha...typ 20 stycken!!! KUL!
Och nu fick jag nyss ett sms om jag kunde va hundvakt en stund före jag åker..så, ja..detta inlägg blev inte särskilt långt för nu måste jag seeega ur mig ur denna stol!!! =D


Ha det bra allihopa!!!




Min älskling Elliott =)

PLAY? (ha..ha..Kussen & Jecka vet)


Varför...?

Varför är det bara jag som ska känna denna smärta?
Varför är det bara jag som ska känna denna sorg?
Varför är det bara jag som ska se allt som misslyckat?
Varför är det bara jag som ska känna denna saknad?
Varför är det bara jag som ska känna skuld & skam?
Varför måste jag visa denna fasad av glädje,skratt och lycka?


Känner ni nu Frid? Vinst? Lycka? Lättnad? Problemfrihet? Vad?

Ja,ja...jag fortsätter...som vanligt...




Halloween på Wonk

Ja, Halloween va det verkligen!!! Så mycket tid de måsta ha lagt ner på Halloween-temat på Wonk denna kväll...läskigt, häftigt och roligt =)
En jätterolg kväll med MASSOR med dans...mycket tack vare Linn som jag blev sååå glad över att jag träffade där. Vi har inte träffats sen..ja, längesen va det iallafall... Jag visar foto därifrån så får de tala för hur kvällen va =) och dit igen på onsdag för då ska vi titta på när Robin m.m. ska uppträda.. KUL! =)



Jag, Linn, Kussen o Emily


           
Kusiner eller? haha..samma stil ju =D

                                                  
          Jag, Emily & DJ:n som va läskig                                                        Jag & Linn =)

                                
Jag, Emily & någon läskig typ                                    Jag, Linn & Emily

   
Läskiga personer var man än vände sig...fast bäst va Robin som va "siamese twins" (högra bilden)


Trevlig kväll!

Denna sekund...


Sårad... Ensam... Besviken... Ärrad... Ledsen... Förvirrad... Maktlös...



Lördag 1/11-08

Ja...lite stressad för ska snart ta bussen...men ett kort inlägg hinner jag med =)
Ja, matchen igår gick SUPER...2-2 mot serieledarna-Palmstaden...icke dåligt det...att vi dock ledde med 2-1 fram tills det va mindre än en minut kvar av matchen va ju liiiite smått störigt! Men..men...vi är grymma tjejer! Blir bara bättre o bättre =) Sen va det hur trevligt som helst på Kaptensgården efteråt..kul att så många kom ändå... Tänkte lägga upp lite bilder därifrån...





   
       Jag & Mia                En födelsedagsgris=)   Lena & Nina


Tequila-time! (Sandra och målskytten Marie =))

    
         Världens bästa tränare!      Cissi & Emma       Elli, Cissi och Emma            
Nu ska jag ta bussen till Jecka o Kussen... Jag, Emily och Kussen ska till Wonk idag-Halloween-tema. Läskigt men kul! =D

Trevlig kväll o Halloween =)

RSS 2.0