Wiiihoooo!!! UPPDATERING!

Ja, det va verkligen på tiden. Men...men...har helt enkelt inte orkat eller känt för det. Måendet går upp och det går ner...är det nere pallar jag inte blogga och är det uppe så är jag gärna ute i det fina vädret, som ääääntligen kommit! ÄLSKAR våren!

Eftersom jag har lite att uppdatera och gärna visar bilder så kommer jag göra ett par olika inlägg...får se hur många jag orkar idag :-)

Sälen!
Det va heeeelt underbart i Sälen. Har aldrig förr åkt skidor och har velat detta sen...ja, så långt tid tillbaka jag kan minnas. Ska dock erkänna att när jag väl fick detta erbjudandet, utav underbara Orana, så blev jag tveksam?!!! Jo, min jobbiga "osäkerhet" dök upp och spelade spratt i huvudet. Meeeen, jag åkte med!!! Ska ärligt erkänna att hade jag varit den enda som aldrig åkt skidor hade jag nog inte åkt med. Jag menar, kul om jag själv åkt i barnbacken och de andra i röda och svarta backar...hahaha....men OJ vad jag är glad över att jag följde med!
Jag och Emma. Första gången jag haft pjäxor på mig :-)

Denna bild och även bilden under är tagna första dagen. Det började med att jag och Emma, tillsammans med två (utav tre) personal gick i skidskola. De andra två tjejerna kunde redan åka så de åkte direkt över till Lindvallen för att åka....ja, inte barnbackar iallafall...hahaha....Medans vi andra stanna kvar på Högfjället.
Efter två timmars skidskola så kände jag ändå att jag börjat förstå mig på de där skidorna :-) Så jag och en utav personalen (som också gått skidskola) åkte längst upp i en blå backe direkt efter det att skidskolan va slut.

Här är jag när vi precis kommit längst upp i backen :-)

Vädret va helt underbart under de tre dagar vi va där! Första dagen va det solsken och fem grader varmt. Smartskaftet-Sandra va den enda som inte hade varken solglasögon eller skidglasögon. Jag som är en, trogen, "linsanvändare" tycker bara glasögon är i vägen. Ja, vad resulterade detta i? Jo, att jag blev smått bränd i ansiktet... framför allt runt ögonen. Såklart! Hahaha...
Men när vi vaknade upp andra dagen så snöade det ganska mycket. Dååå fick vi fixa skidglasögon till mig :-) Inte så lätt att se annars...


Andra dagen så åkte jag faktiskt röd backe och tredje dagen så åkte vi (som gått skidskola) över till Lindvallen för att åka tillsammans med de andra plus att där fanns många fler backar. Jag fick även prova på sittlift flera gånger då det va så man tog sig till (nästan) alla backar på Lindvallen.

Jag och Emmely i sittliften :-)

Avslutar med denna bild. Så himla svårt att fånga på bild hur vackert det va. En sak är dock heeelt säkert. Skidor fler gånger? ABSOLUT! :-)
2010-04-18 @ 00:21:37 Permalink *VARDAG & BILDER* Kommentarer (15) Trackbacks ()


Läääänge sen...

...jag uppdaterade.
Men...men..så blir det ibland.
Tänkte mjukstarta med ett kortare inlägg.
Senare så ska jag visa lite bilder från SÄLEN! Jag har bara ett ord som kan beskriva denna resa: UNDERBAR!

Först måste jag bara berätta vad min lilla knasiga syster sa häromdagen till mamma. Mollie fyller fyra den 7 maj.
För att man ska förstå det lite bättre måste jag förklara vem Jonas är. Det är min mammas, väninnas son som är några år äldre än Mollie. Han och Mollie har lekt ihop sen...ja, Mollie va bebis.
Häromdagen va mamma och Mollie påväg till dagis och Mollie säger:
-Jag ska gifta mig med Jonas.
Mamma svarar:
-Men tänk om Jonas inte vill det.
Hahaha....Mollie ger ett klockrent svar:
-Men mamma, det ordnar sig. Han ska få många pussar ju.
Hahah....älskar min lilla knas-syster :-)

Sen så måste jag visa en bild. Jag va på en underbar, "vår-promenad" idag med J och lilla Tessie. Jag frågade J:
-Är det en myrstack?!!!
Hahaha..det va det visst och liten kan man inte kalla den precis..hahaha

Kanske inte ett superroligt inlägg...men...men nu måste jag sova!
Sov så gott allihopa 
2010-04-02 @ 23:54:35 Permalink *VARDAG & BILDER* Kommentarer (9) Trackbacks ()


RSS 2.0