Vår?

Ja, kan den va på väg nu?
Jag längtar massor på våren..eller mest av allt sommaren då =)
Men jag kan ju inte påstå något annat än att vår lilla "vinter-vecka" inte var väldigt, väldigt vacker. Snö kan, med hjälp av solen, va väldigt vacker och rogivande faktiskt =) Att gå ut i snön, vindstilla, med solen i ansiktet och så knarrar det sådär mysigt när man går.
Ja, fast nu är det vår och sommar som gäller! Hoppas jag!

Jag tog några bilder ungefär två dagar före all snö försvann:







2009-02-25 @ 12:55:51 Permalink *VARDAG & BILDER* Kommentarer (5) Trackbacks ()


Onsdag 11/2-09


 
                 

Titta vilka två sötnosar jag får lov att ta hand om under dessa två veckor jag passar ett hus i skanör. Haha...Simson, papegojan, är helt otroligt rolig och pratar massor! Han kan säga allt ifrån:

Hej Simson...
Hej Skit!
Hellooo darling...
Hej gubben...
Haaaalåå...
Hejdå!
Godnatt!
Ojojoj...
Ajajaj...

Hur e det med oss idag?
Hur e det med dig?
Är det bra idag?
Ska du komma?


Saker han lärt sig säga till hunden =)
Kom då...
Gå och lägg dig!!!
FY dig!!!
PAssA dig!!!


plus några namn i familjen kan han kalla på =)

Detta är inte ens hälften utav det han kan, bara så häftigt att en fågel kan lära sig prata och t.om. prata vid rätt tillfällen!..haha..häftigt tycker jag!



Att hunden Sep är som en stooor valp är också helt roligt. Han beter sig som en valp trots hans "valpår" passerat för länge sedan..haha... Roligast är när den "störiga-valpen" Sep få ett ryck att reta upp papegojan genom att hoppa upp på eller runtomking buren samtidigt som han gnäller. Simson blir du sur men inte sur genom att ge ifrån sig "papegoj-läten" utan istället skriker "Gå och lägg dig!" eller "FY dig!" eller "PAssA dig!"..haha...roligast är sen när Simson istället retar Sep genom att först säga "Kom då.." och Sep kommer fram till buren och väl framme vid buren skriker Simson "Gå och lägg dig!" och så kan dom hålla på en stund...upprepa allt detta..HAHA! Ja, det är jätteroligt att bara sitta och lyssna på dom helt enkelt. 
 Att en papegoja kan styra och reta en hund genom att ha lärt sig människo"läten" är ganska komiskt tycker jag =)


Som sagt så ska jag nu bo här i lite mer än två veckor vilket känns skönt för jag är nära träningen och så =) Men samtidigt saknar jag mitt rum och alla i huset! För jag älskar verkligen mitt rum =) Nog mycket för jag precis, precis flyttat och så ska jag va borta i mer än två veckor direkt. Aja...snart ska jag hem igen =) Måste bara få visa bilder på mitt nya rum. Så stolt för jag tycker faktiskt det är jättemysigt =) Kanske inte så lätt att se, klippte ihop lite bilder bara.
Och jepp...det e dinosaurier längt upp på väggen. Men dom är faktiskt fiiiina! =) haha...






2009-02-11 @ 15:41:23 Permalink *VARDAG & BILDER* Kommentarer (4) Trackbacks ()


Snart...

...ska jag nog ta bussen till Höllviken. Jag insåg i tisdags att jag VERKLIGEN behöver nya bandyskor. Det va såhär att mina..hmm..ja...stank..verkligen stank! Och de fick då slängas in i tvättmaskinen i hopp om att stanken skulle försvinna eller iallafall dämpas en aning =) Jag fick  låna Jessikas skor på träningen. Jag insåg under träningen hur sköna hennes skor va och att jag inte behövde "snöra om" dom en enda gång och att jag inte fick ont en enda gång i tårna. Ja, jag insåg helt enkelt att mina inte bara stank utan måste va väldigt slitna. Så jag ska snart åka och se om det finns några kanske på rea? Kan jag ha sån tur? För ett par nya med "normalpris" tillåter inte mina tunna pånbok =) Håll tummarna!

Har inte så mycket att berätta annars...allt rullar på ungefär som vanligt =)

Är dock väldigt, väldigt trött på detta väder! SAAAKNAR värmen och sommaren! Nu hade det verkligen passat bra med en resa. Eller vad säger ni? Man vaknar på morgonen och ser knappt om det är morgon eller kväll pga. det gråa, trista, regniga vädret. Därför tänkte jag drömma mig tillbaka till sommaren en stund med hjälp av lite foton!



Fina foto på blommor jag tog förra sommaren:





Jag saknar alla kvällsdopp och kvällsbesök på stranden. Finns inget finare ställe än en vindstilla kväll på stranden. Här spelar jag o Malin fotboll =)
  


Det är såhär att förutom sommaren så saknar jag min bästa vän, Tronde, MASSOR. Jag hittade två perfekta sommarbilder på just Tronde. Hennes fräknar är det vackraste! Älskar fräknar och det är så somrigt!






Ha det bra allihopa!




2009-02-05 @ 14:12:17 Permalink *VARDAG & BILDER* Kommentarer (2) Trackbacks ()


Utmanad!

Jag blev tydligen utmanad utav min kusin..haha..ja, sju sanningar om mig själv. Ganska svårt. Blir kanske lite snarlik hennes svar, eller typ av svar. men hon får skylla sig själv. Hon vet jag är dålig på sånt här...haha... Så här kommer det:



Sju sanningar om mig själv:


Jag är väldigt pedantiskt utav mig gällande ordning och reda bladn mina saker. Jag bäddar alltid sängen så fort jag vaknat och kan inte lämna mitt rum stökigt.

Jag biter på naglerna fast jag är tjugo år gammal och kan inte sluta.


Jag lider utav tvångstankar som jag dock blivit bättre på den sista tiden.

 Jag verkligen älskar barn vilket jag gjort sen jag själv va ett =) Längtar till den dagen jag får barn och har t.om. redan tänkt på namn. Tyvärr döpte jag min råtta till det namn jag älskar vilket gör jag inte kan döpa någon son till detta...haha...

 Mitt favortdjur är tiger och hade jag få valt att bli ett djur hade jag valt att bli en tiger. De är vackra, ståtliga, starka och har knappt några fiender.

 Jag sover med en nalle....vid namn Oliver =D

  Jag är beroende utav lösgodis! 



Ja, nu vet ni lite onödigt, smått pinsam fakta om mig. Det är meningen jag ska utmana sju personer men skriver som min kusin gjorde "de som vill kan ju besvara frågorna". Extra kul hade det ju varit om ni, utan blogg, vågade erkänna sju sanningar om er själva som en kommentar till mig =) Spännande va? haha! 



2009-02-02 @ 09:58:07 Permalink *VARDAG* Kommentarer (2) Trackbacks ()


Måndag 2/1-08

Såhär långtid mellan mina uppdateringar har det nog inte gått förut! Ska skärpa till mig! =) Fast lite svårt just nu då jag inte har så bra tillgång till dator än.

Ja, allt har rullat på som vanligt annars. Vi har spelat lite matcher, vunnit någon och förlorat någon, men så får det ju också bli ibland =)
Jag har ÄNTLIGEN fått träffa Linn och lilla William (som va helt underbar) och hoppas vi ses snart igen. Saknar er redan!
Klippt mig har jag också gjort förresten, ganska kort, hos en FRISÖR..haha..har jag inte gjort på ex antal år. mennu är det fräsht och sånt. Så NU kan jag försöka odla långt hår. Får se hur detta kommer gå! =) Annars så har jag faktiskt haft ganska fullt upp med flytt och influensa samtidigt. Inte kul inte, jo med flytten då såklart! Men inte med den här jäkla influensan, eller vad det är. Feber, hosta, halsont och värk, värk, värk i kroppen. Aja, bättre nu iallafall! Och man kan ju inte annat än njuta när man har den utsikt man har från mitt rum =) Kvällen är finast. Solnedgång vid havet. Vackert!
Det finns människor som ger utan en endaste baktanke att vilja ta tillbaka. Tänk om alla vore sådär. Mer kärlek åt folket! Vi hade alla blivit lyckliga! =) Jag älskar att ge faktiskt, ge och hjälpa till. Att kunna hjälpa någon ger ju framförallt personen man hjälper massor men det ger faktiskt mig en massa med! Alla borde se det så! Hjälps man åt så ser man sitt eget värde, ser man sitt eget värde så mår man bättre för då vågar man ta ansvar för sig själv, ta för sig för det man behöver och mår bra utav. Ja, jag har en massa tankar kring detta....min lilla lösning på en massa världsproblem...haha... tror en viss person vet vad jag menar =)

Jag ska uppdatera så fort internet införskaffas eller nästa gång jag får chansen till att låna en dator.

Här kommer fotot Linn! =)



Massa kärlek till er allihopa! =)


2009-02-02 @ 09:19:28 Permalink *VARDAG* Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0